• Aki.R
  • 26 vuotta
  • Tornio
  • Mies etsii naista

Aki.R

Tervehdys. Haluaisin pitää tämän lyhyenä vaikka mieli tekisi kirjoittaa vaikka kuinka paljon, koitan kuitenkin parhaani ja toivoisin, että kysyisit minusta ihmeessä lisää mikäli tästä ei saa tarpeeksi irti.
Eli siis etsiskelisin mukavaa tyttöä seurakseni jonka kanssa voisin jutella aivan kaikesta. (siis ihan kaikesta.) Olen ehdottoman rehellinen ja avoin ihminen. Ketään en myöskään tuomitse vaan kohtelen kaikkia niin kuin haluan itseäni kohdeltavan. Olen siis täysin avoin ihan kaikenlaisille viestittelylle ja suhteille, oli se sitten pelkkää hauskanpitoa (friends with benefits -tyyliin), pelkkä ystävyyssuhde tai ehkä myös jotain vakavampaa jos luonteet osuisivat todella hyvin yhteen.

Mutta tämä vakavampi suhde oikeastaan edellyttäisi kolmea eri asiaa:
1. Olet suvaitsevainen ja ymmärtäväinen, haluat auttaa ja tukea minua kaikessa. Olen melko eksentrinen ihminen. Kaikki ei välttämättä oikein ymmärrä tai hyväksy minua tällaisena kuin olen.
2. Seksuaalisuus ja halukkuus tuhmiin juttuihin olisi sinulle tärkeää, koska sitä se on minulle. En haluaisi rakentaa suhdetta ilman molemminpuolista intohimoa.
3. Olet täysin rehellinen. Valehtelua tai asioiden salaamista en siedä. Näin esimerkiksi; jos vaikka pettäisit, minua loukkaisi enemmän sen asian salaaminen kuin itse teko.

Olen ollut koko elämäni yksinäinen ja ajattelin, että nyt sen olisi loputtava mukavan/mukavien juttukaverien myötä. (Miesseuraa en ole hakemassa.)

Toivoisin aluksi pitempää ja aktiivisempaa viestittelyä. Lause tai pari päivässä ei johda mihinkään ja se antaa vain sellaisen kuvan, ettei ole toisesta tarpeeksi kiinnostunut tai tosissaan. Suorapuheisuus tässä asiassa kannattaa.

Entäs sitten välimatka? Niin. toivoisin todella, että tutustuisit/viestittelisit välimatkasta huolimatta. Jos sielut osuvat hyvin yhteen, on se sen arvoista ja muutan vaikka tarvittaessa. En ole sillä tavalla sidottu nykyiseen asuinpaikkaani.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Ainiin. Paras paikka juttelulle minun kannalta on Discord. Toki löytyy WhatsApp ja tarvittaessa Kik, mutta Discord mieluisin. Jos on tuosta kokemusta niin se olisi mahtavaa. Kysy nimimerkki yksityisviestillä.

Ps. Vaikka minulla onkin täällä kuva itsestäni, minun mentaliteetti on se, että sisin on tärkein, ei ulkokuori. Ja jos sitä ei tänne profiiliini tuleva sisäistä, voi hän jatkaa matkaansa.

Ikä
26 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Tornio
Millä mielellä
Seikkailuun
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
En osaa sanoa, haluanko lapsia