• Sindarion89
  • 32 vuotta
  • Helsinki
  • Mies etsii naista

Sindarion89

Moi! :)

Olen 30-vuotias hilpeä Helsingissä asuva nörttimies. Opiskelen pääaineeltani englantia Helsingin yliopistossa. Olen luonteeltani hyvin sosiaalinen ja melko avoin. Seuraan ahkerasti ympäröivää maailmaa ja tykkään keskustella monipuolisesti eri aiheista. Vapaa-ajallani arkipäivisin yleensä luen, kuntoilen, ja pelailen monipuolisesti videopelejä. Viikonloppuisin olen usein kaveriporukasta se joka järjestää ystävien kesken lautapeli-illan tai jotain vastaavaa illanviettoa. Mitä tulee kirjallisuuteen, tv-sarjoihin ja muuhun viihteeseen, niin erityisesti kaikenlainen scifi ja fantasia kiinnostaa, mutta pyrin olemaan avoin kaikelle!

Toivoisin tulevaisuudessa saada jakaa elämäni jonkun samoista asioista kiinnostuneen naisen kanssa. Nörttimäisyys on plussaa, mutta olemalla muuten vain avoin luonne pääsee jo pitkälle. :)

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

En tupakoi, joten soisin ettet sinäkään polta, mutta asiasta voidaan tietysti keskustella. Mitä muihin kriteereihin tulee, niin jos olet lapseton, ja omaat tieteellisen maailmankuvan, niin meidän luulisi tulevan hyvin toimeen!

Myös kissoista tykkääminen on plussaa, sillä olen viime aikoina alkanut unelmoida oman kissan hankkimisesta.

Ikä
32 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Helsinki
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
En halua lapsia
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!