• iippo_vinetto
  • 45 vuotta
  • Turku
  • Mies etsii naista

Unelmana Turku-Åbo-Turku ristelily :D

Hei sinä kaunis profiilissani vieraileva aikuinen kanssa ihmeinen.

Olen mm elokuvista ja tv-sarjoista kiinnostunut Turussa asuva, ainakin omasta mielestä tavallinen aikuinen hakemassa täältä itselleen seurustelusuhdetta. Olen myös avoin ajatukselle ihan vain erilaisia asioita yhdessä tekemiseen toisen aikuisen ihmisen kanssa, mikä myös kavheri suhteeksikin kutsutaan.

Tällä hetkellä elämääni kuuluu luonani vielä asuva vanhin lapsista sekä joka toinen viikonloppu kaksi nuorinta lastani on luonani. Nuorin heistä täyttää ensivuonna 18 ja keskimmäinen täyttää syksyllä 20 vuotta.

Olen 8-16/5 työtä tekevä it-alan henkilö ja muu aika on kulunut aika paljon kolotona, mutta kyllä minusta saa seuraa kodin ulkopuolelle kuten vaikka taidenäyttelyyn, konserttiin tai vaikka jokilaivoille Aurajoen rannalle.

Alkoholi ei kuulu elämääni kuin satunnaisesti ja silloinkin se on enemmän 2-3 olutta/siideriä ja aika usein juon sitten vaikka alkoholitonta olutta. Yleensä käyn jokilaivoilla tai ravintoloissa enemmän bändien tai seuran takia.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Haen tasavertaista suhdetta omine menoineen ja kavereineen, mutta myös yhdessä olemisen ja tekemiseen. Välillä sitä vain saattaa kaivata olla jopa ihan yksin, vaikka toisaalta onhan sitä jo tässä tullut jo ihan tarpeeksi.

Kuitenkin oletan suhteelta sitä, että nähtäisiin tai kuultaisi toisesta mahdollisuuksien mukaan, mutta ei vain silloin kun toinen kaipaa toisesta jotain.

Aletaanko jakamaan elämisen kustannuksia yhdessä

Ikä
45 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Turku
Millä mielellä
Seikkailuun
Asun
Lapseni kanssa
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla on 3 lasta
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!