Fiksu ja söpö, 55v

JuuriSinulle

Hei,

Kiitos kun avasit tämän lukuisten ilmoitusten joukosta. Toivonkin, että runsaasta valikoimasta valitsisit juuri tämän. Ihan aluksi totean, että tämän ilmoituksen takana on ihan täyspäinen mies. Sanon näin, koska netissä varmasti liikkuu monenlaisia viheltäjiä. Olen etsimässä naispuolista ystävää, jonka kanssa yhdistyisi sekä fyysinen että henkinen läheisyys.

Olen 53-vuotias, Järvenpäässä asuva mies. Olen naimisissa ja minulla on kaksi lasta, 22-vuotias poika ja 16- vuotias tyttö. Etsin seuraa täältä, koska jollakin lailla läheisyys ja intohimo on kadonnut parisuhteestamme. En kuitenkaan ainakaan vielä halua erota lasteni takia. Meillä kuitenkin peruselämä sujuu hyvin. Myönnän, että salaisen suhteen etsiminen parisuhteessa on moraalisesti väärin. Ajattelen kuitenkin niin, että elämme täällä vain kerran, ja meillä jokaisella on oikeus läheisyyteen ja intohimoon. Lisäksi ihmisillä, kuten muuten kaikilla muillakin nisäkkäillä, on biologinen tarve fyysiseen yhteyteen useamman kuin yhden kumppanin kanssa. Useimmat pystyvät tämän tarpeen tukahduttamaan, mutta pohjimmiltaan sellainen tarve meillä kaikilla on. Mutta myönnän toki tämän moraalisen puolen ihmisten tapauksessa. Ja sen vuoksi olen tämän ilmoitukseni takia häpeissäni. Kaikesta huolimatta tarkoitukseni ei ole loukata ketään.

Sitten hieman muuta tietoa itsestäni. Minulla on akateeminen koulutus, ja toimin vaativissa esimiestehtävissä. Koulutustaustani ja asemani ei ole minulle ongelma siinä mielessä, että hyväksyisin ympärilleni vain vastaavanlaisia ihmisiä. Minulla on ystäviä hyvin erilaisista sosiaalisista, koulutus- ja kokemustaustoista.

Olen urheilullinen, ja harrastan säännöllisesti monipuolista liikuntaa. Lajejani ovat jalkapallo, sulkapallo, lenkkeily ja talvisin laskettelu. Liikuntaharrastusteni takia olen hyvässä kunnossa, sekä henkisesti että fyysisesti. Käyn jonkin verran teattereissa ja pyrin myös lukemaan, muutakin kuin ammatillista kirjallisuutta. Minulla on talviasuttava kesämökki noin 1.5 tunnin ajomatkan päässä J:päästä

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Ulkonäöstäni voisin sanoa olevani varsin kivannäköinen. Jotkut ovat minua söpöksi kehuneet, siis muut kuin oma äiti. En kuitenkaan ole mikään Mister Finland –tyyppi. Olen 173 cm, 74 kg ja vaalea (kaikki hiukset päässä). Minulla ei ole silmälaseja. Kroppani on monipuolisten liikuntaharrastusteni ansiosta timmissä kunnossa.

Kuten alussa totesin, etsin naispuolista ystävää kaikenlaiseen yhdessäoloon. Voitaisiin käydä yhdessä syömässä, oluella, leffoissa jne. Myös talviasuttavalle kesämökille kaipaan sinusta seuraa. Fyysinen läheisyys on tärkeä osa suhdetta. Iältäsi voisit olla 40-57-vuotias. Mitään erityiskriteerejä ulkonäöllesi en aseta. Mielestäni hyvin monentyyliset ja –näköiset naiset voivat olla viehättäviä.

Kerron mielelläni lisää itsestäni. Nyt jään odottelemaan sinun siirtoasi!

Mikko

Sukupuoli
Mies
Ikä
55 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Espoo
Millä mielellä
Seikkailuun
Asun
Kumppanini kanssa
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Varattu

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: