• candyfloss
  • 19 vuotta
  • Vantaa
  • Nainen etsii naisia, miehiä ja muun sukup.
  • Paikalla

Seuraa hakemassa

Töttöröö! Tämmönen persoonallinen likka vantaan kupeesta oon ☺️ Oon täälä aika avoimin mielin, mut lähtökohtasesti seuraa haen. Kaveri/muuta seuraa, katotaan mihin juttu luistaa eikä pieni pilke silmäkulmassakaan haittaa. Seksiseuraa en kuitenkaan etsi. Yläikärajaa ei ole, mutta jo reippaasti vanhempien kanssa tuskin olen kiinnostunut muuta tekemään kuin keskustelemaan. Ethän siis pistä pahaksesi :D Flirtteihin en vastaa takaisin, laita siis rohkeesti viestiä! Kuvattomille profiileille en vastaa ollenkaan.

Mä oon todella värikäs ja vahva tapaus ainakin luonteeltani :D Entinen hiusalan sekä kosmetologiopintojen opiskelija, nykyään opiskelen ravintolapuolella kokiksi. Tulevaisuuden suunnitelmat jatkolle ehkä sisältää rakennekynsien, maskeerauksen ja ripsienpidennyksien kurssit. Muhun on helppo tutustua ja mulle saa tulla puhumaan mistävaan. En pure, ellet sä sitä erikseen pyydä :D
Hyvällä huumorintajulla varustettu, laidasta laitaan kaikkea läppää saa heittää. Musta, normi, nsfw, you name it! Mut saa tosi helposti nauramaan, et siitä ei ainakaan kannata ottaa ressii. Meemit on jees, niitä mulla löytyy aivan sairaasti ja lisää saa niitä laittaa :D
Also profiilissani lukee että oon hetero, koska täällä ei oo kovin laajasti annettu vaihtoehtoja seksuaalisen suuntautumisen kannalta niin selvennyksenä: oon panseksuaali :-)
Oon tosi puhelias ajoittain, joskus vähä hiljasempi. Riippuu tilanteesta. Oon todella vahva persoona ja jos tämä sua haittaa niin kannattaa skipata :D
Rehellisyys on myös sellanen piirre mitä mä arvostan, odotan ja oikeastaan vaadin toiselta osapuolelta.

Mulle ei kannata laittaa viestiä jos oot kovin tosikko, todella pinnallinen tai muutenvaan mielensäpahoittaja. Sillä ne mielensäpahoittajat voi niiiiiin pahottaa mielensä jossain muualla ;)

Ainiin, jos sä et tosissas oo mitään hakemassa tai jos sä olet varattu(etsit ”salaista” suhdetta/panoseuraa yms.) niin älä ota yhteyttä.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Mä harrastelen valokuvausta, niiku tuolla kai kyl lukeekin mut sama se tähä laittaa :) pelailen kans eri alustoilla paljon kaiken näkösiä pelejä. Mä kirjotan, piirrän, maalaan ja cosplayta tulee ohella ”harrasteltua”. Taide yleisestikkin on kaikessa muodossaan lähellä sydäntä!

Mie lisäilen tähänkin aina lisää kaikennäköstä kun tulee jotain mieleen. Tuu ihmeessä juttelee, haluun kuulla sun parhaimman/siirappisimman/sairaimman iskureplas mitä sulta löytyy ja katotaan et natsaaks meiän kemiat. Tsau!

Ikä
19 v
Sukupuoli
Nainen
Etsin
Naisia, miehiä ja muun sukup.
Kaupunki
Vantaa
Millä mielellä
En tiedä
Asun
Kaverini kanssa
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Haluan lapsia tulevaisuudessa
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!