• Monccu81
  • 40 vuotta
  • Tampere
  • Nainen etsii miestä

Monccu81

OLEN ihan perus HETEROSEKSUAALINEN nainen joten en haaveile toisten naisten paneskelusta, enkä koskaan tule haaveilemaankaan.

Etsin sitä Unelmien prinssiä, olisko täällä ? jos on eläimiä ei haitta olen eläimistä pitävä (vielä tulee tulevaisuudessa olemaan koira taas)
Haen sitä unelmien prinssiä jonka kainaloon voi käpertyä, mitä vasten voi itkeä jos itkettää. En heti ole perustamassa "kotia kanssasi" joten ihan kevyt tapailukin käy, eli en halua uusioperhettä vaan haluan tavata miehen joka ei ole ns. nössö ( omaa tietyn tyylin synnynnäisesti) en viitsisi olla se joka "dominoi" joka asiassa. Toisen ymmärtäminen ja hyväksyminen on mieheltä vaan plussaa, ei toista kuulu yrittää muuttaa mieleisekseen vaan toinen on se mikä on. Ja HUOM !!!! olen HETERO NAINEN joten vain ja ainostaan miespuolinen pääsee sänkyyni ja tapailemaan minua, en lähde kolmen kimppoihin missä naisia mukana, en tule leikkimään teidän kanssa teidän suhteen sisäisiä salattuja fantasioita JOTEN jos haet kolmen kimppaan ihmistä täi suhde fantasiaan (pari hakee), en myöskään halua paneskella LIIAN vanhan tai LIIAN nuoren miehen kanssa (EI YLI 50 tai ALLE 26) jos joku näistä edellä mainituista (kolmen kimpat, parien fantasiat, liian vanhat/liian nuoret) on jotain sinua koskevaa niin jatka etsimistä en ole etsimäsi minä en ole etsimäsi...

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu
Ikä
40 v
Sukupuoli
Nainen
Etsin
Miestä
Kaupunki
Tampere
Millä mielellä
Ystäväksi
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Haluan lapsia tulevaisuudessa
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!