• Nyyti
  • 62 vuotta
  • Espoo
  • Nainen etsii miestä

Nyyti

Ehtoopuolen ruusu pienillä liikuntahidasteilla ja lukuisilla ylipainokiloilla varustettuna kaipaa seuraa reilusta realistisesta miehestä. Eläkeellä alkaen 2020.

Minun kohdalla missimitoista muistuttaa enää pituus ja kuppikokoakaan ei kannata kysellä, se kun löytyy jostain sieltä aakkosten alkupuolelta. En ole himoliikkuja mutta liikun kuitenkin mielelläni omaan tahtiin.

Reissaan edelleen mielelläni euroopassa pienellä budjetilla, historia, kulttuuri ja elämänmeno yleensäkin kiinnostaa; pelkät rantalomat ei niinkään. Saisiko sinusta reissukaverin?

Toivon sinun olevan vähän reilumman kokoinen mies ja lapsesi aikuisiksi jo saattanut. Olisi oikeastaan mukavaa jos sinäkin olisit jo eläkkeellä eikä tarvitsisi aikatauluja kovin paljoa sovitella.

Tupakoinnin lopetin reilut 4 vuotta sitten, joten olisi mukavaa jos et sinäkään ihan koko aikaa käryttelisi + Alko ja kuppilat ei määrittele vapaa-aikasi sisältöä.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Vain vapaat miehet pääkaupunkiseudulta tai lähistöltä kiinnostavat.

Laita viestiä tulemaan, tutustutaan ja katsellaan löytyisikö meille jotain parempaa tekemistä kuin netissä roikkuminen :-)

Ikä
62 v
Sukupuoli
Nainen
Etsin
Miestä
Kaupunki
Espoo
Millä mielellä
Ystäväksi
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla on 4 lasta tai useampi
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!