• Nyyti
  • 64 vuotta
  • Espoo
  • Nainen etsii miestä

Nyyti

Yksin elävä ja hiukan yksinäinen muutama vuosi sitten eläköitynyt hitaasti omaan tahtiin liikkuva nainen. Negatiivinen lottovoitto taisi osua kohdalle (Ilm. perinnöllinen hitaasti etenevä sairaus) ja liikkumisessa on nykyisin paljon haasteita (apuna rollaattori jokapäiväisessä liikkumisessa ja kävelysauvat toimii lyhyemmillä siirtymillä ja esim. teatterissa, konsertissa jne , kotona pärjään ilman suurempia apuja) Sairastelu ja tupakoinnin lopettaminen on tuottanut ylipainoa. Toiveena olisi kuitenkin löytää rollaa ja isoa naista pelkäämätön mies ihan vaan ystäväksi, kaveriksi ja vaikka reissu kaveriksi. (haasteista huolimatta aion jatkaa pienen budjetin reissuja aina kun vain mahdollista). Suuresti arvostamani äidin äiti aikoinaan sanoi, ettei kenenkään ole hyvä olla yksin ja olen siitä samaa mieltä siksipä olen täälläkin kuikuilemassa josko joku iloinen yllätys osuisi vaikka kohdalle,

Toki tiedän, etten varmaan ole kenenkään listalla se ensimmäinen vaihtoehto, mutta oikeastaan olen aika hyvä ihmiseksi rollasta ja kiloistani huolimatta.

Jos olet rehellinen ja realistinen, eikä toivomuslistasi ole mahdottoman pitkä voitaisiin tulla juttuun.

Toivon sinun olevan kuitenkin reilumman kokoinen mies ja lapsesi aikuisiksi jo saattanut (jos niitä on osallesi siunaantunut). Olisi varmaan mukavaa, jos sinäkin olisit jo eläkkeellä, ei tarvitsisi niin paljon aikatauluja sovitella. Voidaan sitten vertailla sairaskertomuksia ja muuta mukavaa :-)

Tupakoinnin lopetin lähes 7 vuotta sitten, joten olisi mukavaa jos et sinäkään ihan koko aikaa käryttelisi + Alkon tuotteilla lotrailisi.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Vapaat miehet pääkaupunkiseudulta tai hiukan kauempaakin kiinnostavat ystävyys pohjalla.

Jos tekstistä löytyi jotain mihin tarttua, eikä hirveästi pelota lukemasi niin laita viestiä tulemaan, tutustutaan ja katsellaan olisiko meistä ystäviksi.

Ikä
64 v
Sukupuoli
Nainen
Etsin
Miestä
Kaupunki
Espoo
Millä mielellä
Ystäväksi
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla on 4 lasta tai useampi
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!