• Nyyti
  • 63 vuotta
  • Espoo
  • Nainen etsii miestä

Nyyti

Ehtoopuolen ruusu liikunta hidasteilla ja lukuisilla ylipaino kiloilla varustettuna kaipaa seuraa reilusta realistisesta miehestä. Olen työkyvyttömyyseläkkeellä, pitkän jahkailun jälkeen alkaen 2020. Sairastelun ja tupakoinnin lopettamisen saldo + 30 kg.

Reissaisin edelleen mielelläni euroopassa pienellä budjetilla ja omalla tahdilla (jahka korona rajoitteet sen taas suo), historia, kulttuuri ja elämänmeno yleensäkin kiinnostaa; pelkät rantalomat ei niinkään. Saisinko sinusta kaverin jolla ei ole kiire? Liikkumiseen on tullut lisää haasteita ja seuraavalla reissulla on sauvojen lisäksi mukana kevyt rollaattori...tilanne vaatinee sopeutumista, mutta näillä mennään ainakin toistaiseksi...jahka rannemurtuman (23.6) jälkeen liikkuminen taas sujuu paremmin; takapakkia tulee nykyään yllättävän nopeasti.

Toivon sinun olevan reilumman kokoinen mies ja lapsesi aikuisiksi jo saattanut. Olisi varmaan mukavaa, jos sinäkin olisit jo eläkkeellä, ei tarvitsisi niin paljon aikatauluja sovitella. Voidaan sitten vertailla sairaskertomuksia ja muuta mukavaa :-)

Tupakoinnin lopetin yli 5 vuotta sitten, joten olisi mukavaa jos et sinäkään ihan koko aikaa käryttelisi + Alkon tuotteilla lotrailisi.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Vapaat miehet pääkaupunkiseudulta tai lähistöltä kiinnostavat ystävyys pohjalla.

Laita viestiä tulemaan, tutustutaan ja katsellaan löytyisikö meille jotain parempaa tekemistä kuin ikuinen netissä roikkuminen :-)

Ikä
63 v
Sukupuoli
Nainen
Etsin
Miestä
Kaupunki
Espoo
Millä mielellä
Ystäväksi
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla on 4 lasta tai useampi
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!