• Nyyti
  • 63 vuotta
  • Espoo
  • Nainen etsii miestä

Nyyti

Ehtoopuolen ruusu liikuntahidasteilla ja lukuisilla ylipainokiloilla varustettuna kaipaa seuraa reilusta realistisesta miehestä. Eläkkeellä, pitkän jahkailun jälkeen alkaen 2020.

Minun kohdalla missimitoista muistuttaa enää pituus ja kuppikokoakaan ei kannata kysellä, se kun löytyy jostain sieltä aakkosten alkupuolelta. En ole himoliikkuja mutta liikun kuitenkin omaan tahtiin.

Reissaisin edelleen mielelläni euroopassa pienellä budjetilla ja omalla tahdilla (jahka korona rajoitteet sen taas suo), historia, kulttuuri ja elämänmeno yleensäkin kiinnostaa; pelkät rantalomat ei niinkään. Saisiko sinusta reissukaverin jolla ei ole kiire? Liikkumiseen on tullut lisää haasteita ja seuraavalla reissulla on sauvojen lisäksi mukana kevyt rollaattori...tilanne vaatinee sopeutumista, mutta näillä mennään ainakin toistaiseksi.

Toivon sinun olevan vähän reilumman kokoinen mies ja lapsesi aikuisiksi jo saattanut. Olisi varmaan mukavaa, jos sinäkin olisit jo eläkkeellä, ei tarvitsisi niin paljon aikatauluja sovitella.

Tupakoinnin lopetin yli 5 vuotta sitten, joten olisi mukavaa jos et sinäkään ihan koko aikaa käryttelisi + Alko ja kuppilat ei määrittele vapaa-aikasi sisältöä.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Vain vapaat miehet pääkaupunkiseudulta tai lähistöltä kiinnostavat.

Laita viestiä tulemaan, tutustutaan ja katsellaan löytyisikö meille jotain parempaa tekemistä kuin netissä roikkuminen :-)

Ikä
63 v
Sukupuoli
Nainen
Etsin
Miestä
Kaupunki
Espoo
Millä mielellä
Ystäväksi
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla on 4 lasta tai useampi
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!