• Nyyti
  • 64 vuotta
  • Espoo
  • Nainen etsii miestä

Nyyti

Ehtoopuolen ruusu. Negatiivinen lottovoitto taisi osua kohdalle (Ilm. perinnöllinen etenevä sairaus) ja liikkumisessa on nykyisin paljon haasteita (apuna rollaattori jokapäiväisessä liikkumisessa ja kävelysauvat toimii lyhyemmillä siirtymillä ja esim. teatterissa, konsertissa jne , kotona pärjään ilman suurempia apuja) Sairastelu ja tupakoinnin lopettaminen on tuottanut ylipainoa + 30 kg entisten päälle, Olen työkyvyttömyyseläkkeellä, pitkän jahkailun jälkeen alkaen 2020. Toiveena olisi kuitenkin löytää rollaa ja isoa naista pelkäämätön mies ihan vaan ystäväksi, kaveriksi ja vaikka reissuseuraksi (haasteista huolimatta aion jatkaa pienen budjetin reissuja silloin kun mahdollista). Suuresti arvostamani äidin äiti aikoinaan sanoi, ettei kenenkään ole hyvä olla yksin ja olen siitä samaa mieltä.

Toivon sinun olevan kuitenkin reilumman kokoinen mies ja lapsesi aikuisiksi jo saattanut. Olisi varmaan mukavaa, jos sinäkin olisit jo eläkkeellä, ei tarvitsisi niin paljon aikatauluja sovitella. Voidaan sitten vertailla sairaskertomuksia ja muuta mukavaa :-)

Tupakoinnin lopetin yli 5 vuotta sitten, joten olisi mukavaa jos et sinäkään ihan koko aikaa käryttelisi + Alkon tuotteilla lotrailisi.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Vapaat miehet pääkaupunkiseudulta tai hiukan kauempaakin kiinnostavat ystävyys pohjalla.

Jos tekstistä löytyi jotain mihin tarttua, eikä hirveästi pelota lukemasi niin laita viestiä tulemaan, tutustutaan ja katsellaan olisiko meistä ystäviksi.

Ikä
64 v
Sukupuoli
Nainen
Etsin
Miestä
Kaupunki
Espoo
Millä mielellä
Ystäväksi
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla on 4 lasta tai useampi
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!