• You_and_me
  • 45 vuotta
  • Helsinki
  • Mies etsii naista

You_and_me

Katse tulevaisuuteen

Makaan riippumatossa aktiivisen aamupäivän jälkeen pienellä päivälevolla. Kuulen rantaan saapuvien maininkien äänet, kevyt tuuli kutittelee ihoani, aurinko lämmittää. Hymyilen silmät suljettuna. Minulla ei ole mitään kiirettä avata silmiäni, sillä näen hyvin ympärilläni avautuvan kauneuden mielessänikin.

Tämä on irtiottoni arjesta, yksi täyttynyt unelma. Aloin suunnitella tätä jo paljon ennen kuin tapasin sinut, mutta sinut oli helppo innostaa tähän mukaan. Olet samanlainen elämänhaluinen innostuja, jolla on tavoitteita ja unelmia, joiden eteen olet myös valmis tekemään työtä.

Kuulen ympärilläni lasten iloisen leikin ääniä. Mietin pitäisikö liittyä leikkeihin mukaan vai odotanko vielä, että sinäkin saavut. Olit hieman arvoituksellinen kun poistuit asioillesi.

Avaan silmäni. Näen riippumatostani vieläkin kirkkaamman meriveden ja valkoisemman hiekkarannan kuin sittenkään pystyin kuvittelemaan. Mietin illan suunnitelmia. Voisin tehdä bravuurini, täytytyt patongit, pakata ne yhdessä kylmän juotavan kanssa piknikreppuun ja liityttäisiin yhdessä rantanuotiolla auringonlaskusta ja kitaransoitosta nauttivien ihmisten joukkoon... vai käykö sittenkin niin, että peräännymme viime hetkellä ja suuntaamme omaan rauhalliseen paikkaan, sillä emme edelleenkään malta pysyä erossa toisistamme. Sinullakin saattaa olla joku suunnitelma iltaa varten, sillä poistuit aiemmin salaperäisenä asioillesi. Päätän, että teen kuitenkin patongit illan varalle.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Palaan terassille, nappaan uimalasit, snorkkelin ja palan ylijäänyttä patonkia mukaani. Kun patongin murustelee veteen, kalat villiintyvät ja suorastaan taistelevat leivän palasista. Melkoinen kuhina! Murusten loputtua meno rauhoittuu ja sukeltelen rauhassa suuren, uskomattoman kauniin kalaparven keskelle. Tähän ei voi kyllästyä. Sitten silmiini osuu jotain vielä houkuttelevampaa, sukeltava alaston merenneito. Tartun käteesi, uimme hetken aikaa yhdessä ja ajattelen, että tuota tyttöä on kannattanut etsiä ja odottaa!

minä: hymyilevä, energinen, spontaani, uusista asioista innostuva, maailmalla asunut ja reissannut mies etsimässä pidempää kumppanuutta. 1 kohta täysi-ikäinen tytär (yhteishuoltajuus)

Etsin: Elämäniloista, positiivista ja suloista naista, jolle maistuu arjen lisäksi yhteiset seikkailut

Ikä
45 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Helsinki
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla on 1 lapsi