Jaska70, 54v

Olen helmikuussa 50-vuotta täyttävä (omasta mielestään) nuorekas mies. Kaikista vastoinkäymisistä huolimatta, olen säilyttänyt (mustahkon) huumorintajun. Olen suht onnellinen, mutta mielellään jakaisin tämän onnen jonkun kanssa.

Synnyin tänne skutsiin, mutta itseasiassa olen savolaisen ja karjalaisen risteytys. Asustelin aikoinani noissa isommissa kylissä, jopa puolimiljoonakaupungissa viitisen vuotta, mutta palasin näille hoodeille kymmenen vuotta sitten. Ja mikäpä täällä on asustellessa, riekkumiset on riekuttu ja kaikenlaiset kissanristiäiset ei enää nappaa. Ja löytyyhän täältä nuo kolme maailman peruselementtiä, nimittäin; Metsät, Järvet ja Suot.... Asun tässä lähellä kirkonkylää, West Endissä ja tarvittavat palvelut ovat lähellä lähellä, lähempänä kun asuessani Ogelissa.

Luonteeltani olen makrotasolla realistinen pessimisti, introvertti, mutta mikrotasolla optimistinen ekstrovertti. Olen ääripasifisti ja väkivalta ei kuulu millään tavalla elämääni. En kärsi ksenofobiasta. Olen siinäkin suhteessa ambivalentti, että työni ja harrastukset jakautuvat 50% teoriaa ja 50% käytäntöä. En ole siis mikään keskiarvo-Jouko joka ui valtavirran mukana, vaan osaan kyllä kyseenalaistaa ja kulkea omia latujani.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu
Sukupuoli
Mies
Ikä
54 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Sotkamo
Millä mielellä
Seikkailuun
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla ei ole lapsia

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: