• Perinteiset arvot
  • 26 vuotta
  • Kerava
  • Nainen etsii miestä
  • Paikalla

Piiskaa, perinteisiä arvoja arvostava

Oon tällainen tennareis tallustava maanläheinen, puhelias, rento, kujeileva, eloisa ja temperamenttinen persoona. Päihteetön ja vastavuoroisesti myös odotan sinulta, ettet oo viinan läträäjä ja hoipertele tuolla ojissa tai mitään blondi episodeja, etkä pilviveikko. En seuraa somea, en meikkaa. Muistutan sellast innokasta "pikkutyttöä" karkkikaupas. Luonnetta löytyy kyllä, sitä ei tarvii lähtee kaivaa. Muistutan etäisesti vähän vaahteramäen eemeliä, joka oli aina pahan teossa ja joutu latoon arestiin, jossa veisti puisia ukkeleita. Tulihan mustakin puuseppä. Pienenä tuli laiteltua auton lukkoihin tikkuja ja lopulta myös naapurin oveen, joka yllätti rysän päältä.

Perinteisiä arvoja arvostava. Tykkään saada selkääni vaik remmillä. Ankara mies sytyttää. Tossun alla oleva ei. Ennen kaikki oli paremmin. Kakskyt vuotta sitten vielä skiditkin leikki poliisii ja rosvoo pihoilla. Ongittiin ja sitä rataa. Joulukortitkin tehtiin itte ja osotettiin henkilökohtasesti ilman mitään "lähetä kaikille" nappulaa. Parisuhteetkin korjattiin, koska korjaamolle oli pitkä matka. Etsin ihan lyhyesti sanottuna isolla M:llä miestä ja mieluiten loppuelämäksi asti, jonka kanssa risujen kerääminen matkan varrella on osa yhteistä ajanvietettä.

Sellaista miestä josta löytyy ankarakin puoli. Antaa selkää naiselle silloin kun kokee naisen sitä tarvitsevan. Mm pitkään jatkunu vääntö/kiukuttelu tai kun koko homma alkaa riistäytyy käsistä. (Näyttää kaapin paikan). Periksantamaton siinä suhtees, et kun tulee päättäneeks et nyt on aika, niin antaa kans rimpuiluista huolimatta ellei sit toisin sovita, et asia hoidetaan keskustelemal. Eli ns ojentaa naista tarvittaessa.

Pitkän liiton salaisuus. Kyseessähän ei ole esileikki eikä naisen alistaminen/orjuuttaminen kotitöillä. Eli ei machoa, masteria, herraa joka leikkii jumalaa ja alistaa naista omalle tahdolleen piiskan uhalla. Vaan miestä, joka arvostaa vanhanajan kuria ja sitä mitä ennen oli. Ottaa ankaraan puhutteluun ja vetää housut pois. Rimpuiluista ja aneluista huolimat antaa selkään. Ankaran ja kurittavaisen piiskan saaminen on tärkein syy fetismilleni. Esim. Kämmenellä, vitsalla tai nahkaremmillä paljaalle pepulle piiskaaminen. Se on mulle voimakas henkinen ja fyysinen tarve, mikä kumpuaa esiin pinnalle aina välillä, kun tiedän olleeni tuhma. Vaik kykenisin muuten toimimaan normaalisti elämässäni. Tämänkaltaiselle vanhanajan kurille alistumista pidän kaikesta huolimatta tärkeänä. Se on osana sitä hellää huolehtimista kun väärillä teoilla on olemassa vakaviakin seurauksia. Huutamista ja mesoamista en siedä. Mulle tärkeää on muodostaa vahva side mitä pitää eheänä, molemminpuolinen luottamus, kunnioitus, tasa-arvo ja tunteista välittäminen. 

Tykkään tutkia, keksiä, ja tehdä kokeiluja. Kädentyöntekijä. Haaveilenhan oman mökin rakentamisesta. Kiertolaiselämää nähneenä tullu nähtyy niin hyvää kuin pahaa. Välillä notskin äärellä meren rannalla ihmettelemäs maailmanmenoa. Kissoja, lintuja pelastamas tuol kotimatkoillaan sillä ajatuksel, et olin mäkin joskus samas tilantees.   

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Ei kiinnosta miehes lompakon paksuus. Eli ihmiset kaikki kaikessa. Samoja tavaroita tulee tehtailta kopioina. Niitä saa uusina, samaa ihmistä ei. 

Keskusteluista tykkäävä tarinatyttö (LIVENÄ). Elän elämääni ulkomaailmas en tääl. Niitä nettituttuja voi kattoo sit eläkepäivillä vanhainkodissa ku ei enää pysty samanlai liikkuu. Eli jätetään tarinat livenä kerrottaviks. Muutama viesti ja tutustutaan livenä. Ei mitään näytön sisällä asumista.

EN ETSI PANOSEURAA.

Ikä
26 v
Sukupuoli
Nainen
Etsin
Miestä
Kaupunki
Kerava
Millä mielellä
Etsintäkuulutus!