• Perinteiset arvot
  • 26 vuotta
  • Tuusula
  • Nainen etsii miestä
  • Paikalla

Piiskaa/koivuniemen herra/perinteiset arvot

Tiedetään, oon syntyny väärälle vuosisadalle, mutta silti haluan sitä mitä ennen oli. Maalle mun olis pitänyt syntyä missä käytettiin koivuniemen herraa. Kakskyt vuotta sitten vielä skiditkin leikki poliisii ja rosvoo pihoilla. Ongittiin ja sitä rataa. Joulukortitkin tehtiin itte ja osotettiin henkilökohtasesti ilman mitään "lähetä kaikille" nappulaa. Parisuhteetkin korjattiin, koska korjaamolle oli pitkä matka. Edelleen arvostan perinteisiä arvoja. Paljon sitä mitä ennen oli. Etsin ihan lyhyesti sanottuna isolla M:llä miestä, jonka kanssa risujen kerääminen matkan varrella on osa yhteistä ajanvietettä.

Olen tällainen tennareis tallustava maalaisjärjellä ja vanhanajan kurilla kasvatettu värikäs ja temperamenttinen persoona. Kunnon tyttö jolla periaatteet ja moraalit. Päihteetön ja vastavuoroisesti myös odotan sinulta, ettet oo viinan läträäjä ja hoipertele tuolla ojissa tai mitään blondi episodeja, etkä pilviveikko. Kujeileva, leikkimielinen, rento ja eloisa keskusteluista tykkäävä tarinatyttö. Muistutan sellast innokasta "pikkutyttöä" karkkikaupas. Joskus myös kova suusta. Luonnetta löytyy kyllä, sitä ei tarvii lähtee kaivaa. Muistutan etäisesti vähän vaahteramäen eemeliä, joka oli aina pahan teossa ja joutu latoon arestiin, jossa veisti puisia ukkeleita. Tulihan mustakin puuseppä. Pienenä tuli laiteltua auton lukkoihin tikkuja ja lopulta myös naapurin oveen, joka yllätti rysän päältä. Paketoidessa lahjaa, varmistan ettei sen avaaminen lopu hetkessä. Sosiaalinen introvertti. Maanläheinen vaikkakin levoton sielu. Maantien tyttö. Ilman päämäärää on aina perillä. Omien polkujen kulkija. Poikamainen tyttö. 100% hetero.

Pitkän liiton salaisuus. Kyseessähän ei ole esileikki. Eikä naisen alistaminen, orjuuttaminen kotitöillä ja ruuan laitolla. Eli en oo ettimäs machoa, masteria, lelun etsijää, herraa joka leikkii jumalaa ja alistaa naista omalle tahdolleen piiskan uhalla. Vaan miestä, joka arvostaa vanhanajan kuria ja sitä mitä ennen oli. Ottaa ankaraan puhutteluun ja vetää housut pois. Rimpuiluista ja aneluista huolimat antaa selkään ja ehkä jopa rangaistus asteesta riippuen kyyneleet silmille. Ankaran ja kurittavaisen piiskan saaminen on tärkein syy fetismilleni. Esim. Kämmenellä, vitsalla tai nahkaremmillä paljaalle pepulle piiskaaminen. Se on mulle voimakas henkinen ja fyysinen tarve, mikä kumpuaa esiin pinnalle aina välillä, kun tiedän olleeni tuhma. Vaik kykenisin muuten toimimaan normaalisti elämässäni. Tämänkaltaiselle kotikurille alistumista pidän kaikesta huolimatta tärkeänä. Se on osana sitä hellää huolehtimista kun väärillä teoilla on olemassa vakaviakin seurauksia. Huutamista ja mesoamista en siedä.

Mulle tärkeää on muodostaa vahva side mitä pitää eheänä, molemminpuolinen luottamus, kunnioitus, tasa-arvo ja tunteista välittäminen. Tän kaiken mun kinkyilyn alle kätkeytyy se herkkä "pikkutyttö", joka katsoo ne kauhuleffat peiton alla ja menettää yöunet liiallisen mielikuvituksen takia.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kädentyöntekijä. Haaveilenhan oman mökin rakentamisesta. Viereen kasvimaa josta saa terveellistä ruokaa entsyymineen. Maalle päin muuttoa harkitseva. Usein kymmenen projektii meneillään. Jousi pitäs tehä, kivestä koru yms. Onhan näitä. Perus "adhd." Luovuus, taiteilijasielu, psykologia, kamppailulajit, shakkipeli, the last of us. Tykkään tutkia, keksiä, ja tehdä kokeiluja. Luonnonlapsi. Välillä notskin äärellä meren rannalla ihmettelemäs maailmanmenoa. Kissoja, lintuja pelastamas tuol kotimatkoillaan sillä ajatuksel, et olin mäkin joskus samas tilantees. Jos olis koira, niin keeshond. Jos kissa, niin ragdoll. Suojeleva. Iskä aina varotteli ettei se ruoho oo sen vihreämpää aidan toisella puolen, että takas tuun maitojunalla. Ajattelin, "no, sehän nähdään" ja takas en muuttanut. Kiertolaiselämää nähneenä tullu nähtyy niin hyvää kuin pahaa. Joskus mussa asu runoilija tyttö, joka kirjoitti elämästään. Melko suorapuheinen eli kannatan suorapuheisuutta. Lopulta helpoin tapa niissä ikävissäkin asioissa. En seuraa somea. En koe tarpeelliseks ottaa kuvii perunamuussista ja pihvistä. En kulje puhelin kädessä näyttö koko ajan auki.

Jos joskus skidejä teen, kasvatan ne olemaan ulkona leikkimässä niitä leikkejä mitä silloin vielä leikittiin, kun mä olin pieni. Ne saa uusia leluja harvoin, jotta ne oppii arvostamaan. En oo materialistinen, eli ihmiset kaikki kaikessa. Samoja tavaroita tulee tehtailta kopioina. Niitä saa uusina, samaa ihmistä ei. 

Ikä
26 v
Sukupuoli
Nainen
Etsin
Miestä
Kaupunki
Tuusula
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa