• Räsynukke_
  • 27 vuotta
  • Tuusula
  • Nainen etsii miestä

Hyvät elämänarvot omaava

Joo, se on kuva... söpöä. Täält ei löydy lässytiläätä, joten siirry seuraavaan. En sovi heikkohermoisille miehille.

Värikkääksi persoonaksi luonnehdittu, jossa esiintyy monia vivahteita. Tulisuuttakin saattaa ajoittain ilmetä. Olen syvällinen ja pohdiskelevakin, tykkään käydä keskusteluja erilaisista näkökannoista ja mielipiteistä. Uusien asioiden oppiminen ja tutkiminen kiehtoo ja on aikalailla elämäntapa. Luomu, joten täältä ei löydy teko tissejä, rakennekynsiä sun muita. En pidä kävelevänä joulukuusena olemisesta, joten pidän enemmän nahka- kuin hopeakoruista. Olen jokseekin "poikamainen" - en viihdy meikkiosastolla, vaan sen sijaan haluan olla mukana poikien jutuissa. Mut hei, omistan mä muutaman nuken. ;) Syön kotiruokaa valmispöperöiden sijaan ja muutenkin terveelliset elämäntavat. Toivottavasti et kauheasti vieroksu huoltapitävää puoltani kun sille päälle satun, vai välittämiseksikö sitä kutsutaan. Mielenkiinnon kohteita mm. luonnossa oleilu, road tripitkin ajoittain, taistelulajit, psykologia, kädentyöt, tieto- ja rikoskirjallisuus.

Tiedän, että minua vetoava mies on kova oikealla tavalla, mutta osaa myös olla pehmeä, avoin ja kuuntelevainen. Vastusta, mutta ei vastustajaa. Etsinnässä siis mies, jolle on luontevaa piiskata naista suhteessa nähdessään sen tarpeelliseksi. Keskustelupalstat täynnä vuonna 2009 kirjoitettuja tarinoita, siitä kuinka monella suhteessa elävällä on tällainen käytäntö ollut sovun säilyttämiseksi jo vuosikymmeniä, ja yhteiseloa takana 20 vuotta, ellei enemmänkin. Arvostan ja kaipaan hyvin pitkälti aikaa ennen nyky-yhteiskuntaa. Perus kädentaitojen omaavan, mm. vasara pysyy kädessä, miehessä on plussaa. Siisteydestä, puhtaudesta ja terveydestä huolehtiva. Mieleltä terve Mies. Mitään hunsvotti tapausta en huoli. Eläin- ja lapsirakas. Itselläni ei ole lemmikkejä, vaikka olenkin eläinrakas. Ei haittaa jos sinulla on.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Saatan haluta lapsia tulevaisuudessa, joten toivoisin ettei sinulla olisi niitä entuudestaan. Haluan, että lapsilla olisi samat vanhemmat. Mutta tämä lapsenteko homma mietityttää kun seuraa maailman menoa, tulevaisuuttamme kohti totalitaarista valvontayhteiskuntaa, jota kohti olemme menossa. Terrorismi on järjestettyä ja ihminenhän on valmis luopumaan vaikkapa omista perusoikeuksistaan saadakseen turvallisuuden tunteen. Käveleviä aikapommejakin otetaan kovaa vauhtia Suomeen, kansan turvallisuudesta viis. Suomi on korruptoitunut, myyty maa. Politiikkaa muokataan ihmisten käyttäytymisen mukaan. Koronavirus teatterikin tulee jatkunee kunnes ihmiset ohjataan pelolla piikille, puhumattakaan rokotteiden ja 5g:n väitetystä turvallisuudesta. Lääketeollisuuskin kehittyy vuosi vuodelta, mutta ihmiset sen kuin sairastuu, on se kumma. Mikäpä onkaan tuottavampi kuin sairastuttava ihminen.

Sisälukutaitoisuus toivottavaa. Jos keskusteluyhteys syntyy, ajatusmaailma ja muutenkin kemiat kohtaa, niin katsotaan mihin se johtaa.

Ikä
27 v
Sukupuoli
Nainen
Etsin
Miestä
Kaupunki
Tuusula
Millä mielellä
En tiedä
Suuntautuminen
Hetero
Lapset
En osaa sanoa, haluanko lapsia
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!