• Seroi Kardinal
  • 41 vuotta
  • Kokemäki
  • Mies etsii naista

Seroi Kardinal

Eronnut muttei suinkaan karannut, kätevä ja pätevä, rennosti liikunnallinen mies etsii ystävää mahdollisesti tositarkoituksella! Asutan asutustilalla rintamamiestaloa kahden lapsen ja kissan kanssa. Melkein kaikki työni ja harrasteeni liittyvät vanhan korjaamiseen, paitsi politiikka, joka liittyy tulevaisuuden korjaamiseen.

En osaa sen tarkemmin kertoa, millaista naista etsin, mutta sen tiedän, mitä en etsi. En etsi lapsilleni uutta äitiä, sillä heillä on jo oikein hyvä äiti. En myöskään etsi siivoajaa, pyykkääjää, napin ompelijaa tahi kylmäkköä, sillä viihdyn näissä askareissa oikein hyvin itsekin.

Ihannenaisellani on kuitenkin hartioiden välissä pää. Arvostan ihmisessä kaikkein eniten keskusteluyhteyttä. Lisäksi hänellä on mahan alla jalat, jotta saisin hänestä lenkkiseuraa. Siinä välissä olisi hyvä olla sydän, jotta hän voisi välittää ja tuntea aidosti!

Itse lakkasin kirjoittamasta kirjeitä Joulupukille viimeistään silloin, kun muutin lapsuudenkodistani. Toivottavasti sinäkään et enää kirjoita kirjeitä Joulupukille, kun etsit sitä täydellistä: pitkää, rikasta, vaikutusvaltaista ja ynnämuutasellaista miestä. Sillä se mitä me oikeasti t a r v i t s e m m e, ei ole kiiltokuva jota voi esitellä kavereille, vaan tasa-arvoinen kumppani.

Ikä
41 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Kokemäki
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Lapseni kanssa
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla on 2 lasta
Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu