• Pjotrx
  • 50 vuotta
  • Mänttä-Vilppula
  • Mies etsii naista

Pjotrx

Etsiskelin mukavaa seuraa mistäpäin Suomea tahansa. Olen liikunnallinen, sielukas ja läheisyydestä pitävä mies joka ei pelkää näyttää tunteitaan. En tupakoi ja alkoholia käytän lähinnä seurassa, silloinkin vain kohtuudella. Juoksut on juostu eli usein baari yms menoa kaipaavalle varmasti sopivampiakin kumppaneita löytyy. Takkatuli ja lämmin prinsessa kainalossa sopii paremmin iltoihini.

Puuhastelen mielelläni jotain ja jos en niin silloin huomaan miettiväni mitä sitten voisi touhuilla. Kotioloissa on mukava vaan ollakin, varsinkin illan päätteeksi rentouttavan saunan jälkeen Elän enemmän hetkessä kuin tiukoissa aikatauluissa.

Ulkokultaisesti olen kuulemma edustuskelpoinen vaikka katsojan silmästähän sekin kiinni on. Saat ilomielin kuoria minusta silmän ilosi. Sielun ilosi olen kyllä muutenkin!

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Jos kaikki menee mukavasti niin voisi olla kiva vetäytyä yhdessä jonnekin lämpimään, enkä nyt tarkoita mitään välimerta tai muuta lähialuetta. Tai vaikka lappiin mökkeilemään tai... ihan vaan kotiin ja keskittyä vain toisiimme. Pääasia että saadaan rauhassa tutustua toisiimme ja rakentaa vahvaa pohjaa matkalla tulevaisuuteen.

Mukavan daamin perässä voin kuvitella asuvani melkein missä vain. Vaikka pari muksua onkin joiden mukaan tällä hetkellä asuinpaikkani määräytyy.

Ikä
50 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Mänttä-Vilppula
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla on 2 lasta
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!