• Extra-ex-ex-ex-girl
  • 30 vuotta
  • Oulu
  • Nainen etsii miestä
  • Paikalla

Jos sinä hyppäät, minä... tuuppaan vauhtia

Etsinnässä olisi elämään ystävää tai jopa kumppania, jolle ei ole ongelma olla isokokoisen naisen kanssa.
Itse olen sinut oman kehoni kanssa, vaikka sitä vihaankin.
Painonpudotus on projekti, joka on koko ajan päällä ja muutaman kilon olen saanutkin pois, mutta tavoitteeseen on vielä matkaa. Tavoitteeni on siis laihdutuleikkaus.

Kaipaankin elämääni henkilöä, jonka kanssa olisi mukava lähteä vaikka pyöräretkelle tai muuten vain liikkumaan. Yksin en vain osaa lähteä tuonne liikkumaan. Mukavat koti-illat, esim lauta- tai korttipelien äärellä, olisivat myös mukavia ja oman kullan kainalossa oleminen.

Luonteeltani olen aluksi melko jännittynyt ja hieman ujo, mutta kankeuteni sulaa melko nopeasti ja minusta kuoriutuu melko puhelias tapaus. Huumorinkukkaa tulee viljeltyä mustana ja tilannekomiikalla. Myös vitsejä saatan päästää suustani, joten sitä on kanssani kestettävä. Olen kyllä myös vakavamielinen, etten kaikkea kuitenkaan lyö leikkiin. Seksistä voidaan jutella, mutta jos asia rupee junnaamaan paikallaan siinä ja et usko kerrasta, jos sanon etten jaksa jatkaa aihetta, unohda koko juttu. Kanssani on melko helppo tulla toimeen, enkä edes suutu herkästi, mutta kun suutun, niin suutun kunnolla.
Alkoholia minulla kuluu hyvin vähän, saunasiideri tai lonkero joskus, terävempiä ei kulu laisinkaan. Enkä juo koskaan humalahakuisesti. Olen savuton. Ja savuttomuutta toivon sinultakin. Enkä halua katsoa joka viikonloppu humalaistakaan tyyppiä.

Toivon, että osaat olla avoin ja rento, etkä mikään tuppisuu. Sillä mikään ei häiritse minua treffeillä niin paljon kuin hiljaisuus, enkä todellakaan halua olla itse äänessä koko ajan, vaan olen aidosti kiinnustunut myös siitä, mitä sinun pääsi sisällä liikkuu. Jos sinä olet vain hiljaa, alkaa tilanne ärsyttämään minua. Kiroilu on älykkäiden ihmisten merkki, mutta joka lauseessa sitä ei tarvitsisi tuoda esille.

Ystäviä minulla on sen verran, että kahden käden sormilla ne saa laskettua. En ole kovin sosiaalinen ollut koskaan, mutta hyvässä seurassa olen rento ja kuuntelen mielelläni kun muut juttelee ja osallistun itsekin keskusteluun, kunhan alkukankeuteni sulaa.
Rakastan koiria ja pidän lapsista, joten jos sinulta löytyy, se ei ole ongelma. Omia ei ole, mutta ehkä joskus, jos löytyy joka, joka niitä kanssani haluaa. Minulle ei kuitenkaan ole ongelma, vaikkei niitä tulisikaan.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

- Minua ei kiinnosta laisinkaan varatut miehet.

- En ole rasisti, mutta en halua ulkomaalaistaustaisesta itselleni riesaa, oli kuinka omavarainen tahansa, kulttuurien yhteentörmäys on niin voimakas, ettei sovi mulle.

- Mikäli sinulla on fetissi hikisiin jalkoihin, eritteisiin tai ötököihin, saat minut voimaan pahoin.

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä ja näytä kuvasi, niin jutellaan lisää ja tutustutaan. Minäkin olen laittanut kuvani, joten sinun tulee pystyä samaan.

Jos olet kauempaa ja haluat tavata, olet sinä se matkustava osapuoli.

Oletko sinä minun unelmani?

Ikä
30 v
Sukupuoli
Nainen
Etsin
Miestä
Kaupunki
Oulu
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Jäsenyys
Deluxe-jäsen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla ei ole lapsia