Zilda, 39v

Kiipeilyseuraa ja vähän muutakin

Hieman epätavallinen ilmoitus, mutta etsin itselleni seuraa köysikiipeilyyn. Jos et ole kiinnostunut köysikiipeilystä, niin älä lähetä viestiä.

Kaipaan pitkäkestoista kaveri(?)suhdetta viikottaisiin treeneihin, kiipeilyreissuihin, metsäretkille ja muuhun hauskaan. Minulla on lead-kortti ja vehkeet ulkokiipeilyyn, mutta en koe olevani aloittelijaa kummemmalla tasolla vieläkään.

En tiedä, mitä etsin. Jos itse olet ihan kaveripohjalla liikenteessä, se käy minulle varmasti. Minulla on ollut friends with benefits -suhteita joskus harvoin, mutta omalla kohdalla se vaatii pitkäkestoista tutustumista ja kipinän syttymistä.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Minuun vetoaa ihmisessä erityisesti aitous, äly, luonnossa viihtyminen ja sopiva impulsiivisuus yhdistettynä rationaaliseen ajatteluun. En jaksa jahkailua ja jossittelua. Reppureissulle olisi mukava lähteä köydet mukana vaikka maateitse.

Etsin ensisijaisesti miesten seuraa, koska viihdyn miesten kanssa parhaiten ja minulla on jo ihan tarpeeksi naisia kavereina. Hyvällä tuurilla tilanteesta voi kehittyä jotain merkityksellistä, mutta en halua antaa liikaa toivoa sellaiseen. Sytyn hyvin harvoista miehistä. Varmoja turn offeja ovat bodauskuvat ja bemari. Ulkonäkö ei ratkaise vaan se mitä on pään sisällä.

Sukupuoli
Nainen
Ikä
39 v
Etsin
Miestä
Asuinpaikka
Helsinki
Millä mielellä
En osaa sanoa

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: