• Mysteerio
  • 36 vuotta
  • Järvenpää
  • Mies etsii naista
  • Paikalla

Mysteerio

Hyvää iltaa/aamua/yötä/päivää!

Olen IT-alalla työskentelevä ukkeli, kuka iltaisin opiskelee IT-insinööriksi (lue: virallisesti idiootiksi) ;) Opinnot ovat tätä kirjoittaessa noin puolessa välissä ja iso osa aikaavievistä opinnoista on jo takana - eli syksyllä iltaisin saattaa vapautua reilusti aikaa :)

Luonteeltani olen rauhallinen, iloinen ja sitten kuitenkin joissain tilanteissa vakava. Pidän kun minulle sanotaan asiat suoraan, oli ne kuinka vaikeita vain. Autan läheisiä melkein liian paljon, enkä pääsääntöisesti pyydä mitään avunannosta :) Sanat mitkä monesti kuulen ja olen saanut palautteena treffikavereilta on, että olen kiltti ja jälkimmäisessä tapauksessa jopa liian kiltti.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Harrastuksina on ollut tietokoneet ja autot, jälkimmäisen ollessa taka-alalla. Pelaan kohtuullisen paljon, mutta nykyään enemmän joukkueurheilua (PLUNK), joskus innostuen tarinavetoisista peleistä enemmän (Fallout-sarja, Mass Effect jne). Tämä puoli on itseasiassa yllättävän iso osa omaa identiteettiä...

Röökaaminen on oikeasti pahin puoleni, tästä olin joskus pari vuotta erossa, mutta ressi ja olosuhteet veivät polttamaan takaisin. Tämän poistaminen kuvioista on taas vähän ollut mielessä, mutta tarvitsee vähän apua ja innostusta.

Ikä
36 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Järvenpää
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla ei ole lapsia