• Ellit
  • 38 vuotta
  • Porvoo
  • Nainen etsii miestä
  • Paikalla

Samalla taajuudella?

En ole varsinaisesti etsimässä. Kunhan kurkin mitä elämä saattaa eteen tuoda.
Harmi että pystyi valitsemaan vain yhden mitä "etsii" koska olisin valinnut jotain muutakin. Ystävät tervetulleita. Parisuhde tervetullut mikäli energiat natsaa hyvin yhteen. Tosin, mikä on parisuhdemalli?!
Olen avoimessa tapailusuhteessa, rakkautta ei mielestäni voi kahlita. ❤️ Eikä myöskään sielulla ole sukupuolta, eli olen heteroflexi/pansexual. Avoin asioille, energiat määrittelevät kaiken.

Minulla ei ole tarvetta löytää joku joka minut eheyttäisi. Koska sellaista ei ole. Olen paljon työstänyt itseäni, ja totean että olen ehjä juuri näin. Tasapainossa itseni kanssa. Toivottavasti myös sinä.

Pohdin paljon, nauran paaljon (huumori äärettömän tärkeä), olen luova, optimisti ja romanttinen sielu. Rauhallinen, mutta löytyy aivan toinenkin (hullumpi) puoli.
Rakastan luontoa, metsää. Musiikkia, käsillä luovaa puuhastelua, piirtämistä, kirjoittamista, valokuvaamista, tatuointeja..

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Henkisyys on minulle tärkeä asia, mutta ei tarvitse olla sinulle, kunhan olet avoin ja osaat keskustella aiheesta kuin aiheesta. Olet aito itsesi ja hyväksyt muut sellaisena kuin he ovat.
Minulla on myös useampi lapsi jotka asuvat luonani, käyden isänsä luona välillä.

Jos siltä tuntuu niin täällä ollaan. Rennosti ja uteliaana.
En kuitenkaan hae yhdenillanjuttuja tms, vaan syvempää kosketusta toiseen sieluun. Aina ihana löytää ihmisiä joiden kanssa on samalla taajuudella.

Ikä
38 v
Sukupuoli
Nainen
Etsin
Miestä
Kaupunki
Porvoo
Millä mielellä
En tiedä
Asun
Lapseni kanssa
Lapset
Minulla on 4 lasta tai useampi