Mies79i, 45v

Avarakatseinen, optimistinen ja intohimoinen mies etsii kiinnostavaa seuraa nauttimaan elämän iloista. Olen elämäni rakkauden jo löytänyt ja onnellisesti naimisissa. Haussa ei siis ole uutta kumppania jakamaan aikaa arjessa tai salasuhdetta kenenkään selän takana. Kaikki tulee tapahtumaan avoimeisesti vaimoni kanssa asiat jakaen. Olemme päätyneet avoimeen parisuhteeseen useamman vuoden keskustelujen jälkeen ja se on tuonut paljon positiivisia asioita elämäämme, sekä sopivaa erillisyyden tunnetta pitkään suhteeseen.

Hakusessa on siis nainen, joka on sinut itsensä kanssa, tykkää seksistä ja haluaa nauttia fyysisestä ilonpidosta. Sinun ei tarvitse olla malli, mutta toivottavasti pidät itsestäsi, ja pidät myös itsestäsi huolta niin henkisesti kuin fyysisesti. Minua viehättää naisissa älykkyys, avarakatseisuus ja intohimo elämää kohtaan. Naisesta tekee seksikkään sopiva itsevarmuus ja se, että nainen tietää mitä haluaa.

Itse olen optimistinen, syvälliseenkin keskusteluun kykenevä, akateemisesti koulutettu ja 190cm pitkä mies, jota on aina silloin tällöin komeaksi kehutaan. Olen koko elämäni harrastanut jalkapalloa ja liikunta ei muutenkaan ole vieras asia.

Olisi kiva tutustua sinuun ensin viestien välityksellä, jonka jälkeen voidaan käydä kahvilla tai yksillä ja katsoa löytyykö seksuaalista kipinää, kihelmöintiä mahanpohjassa. Sitä, mikä tekee tästä elämästä mielenkiintoista ja kiihottavaa.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu
Sukupuoli
Mies
Ikä
45 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Helsinki
Millä mielellä
Seikkailuun

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: