• Piwsku
  • 23 vuotta
  • Seinäjoki
  • Nainen etsii miestä

Hölöpötihöö! :)

Täällä siis kirjottelee 23-vuotias nuori nainen joka rakastaa tutustua uusiin ihmisiin jotka uskaltaa erottua nykyajan massasta, uskaltaa kertoa mielipiteensä välittämättä muiden reaktioista ja ylipäätään on vain oma itsensä. Tuohon alle ajattelin listailla joitakin faktoja itseeni liittyen!

- Mä oon hyvin empaattinen persoona, tykkään kuunnella muiden ihmisten ongelmia ja auttaa tarvittaessa
- Kaikenlainen huumori uppoo! Oon myös kova hassuttelemaan ja monesti se ns. mopo lähtee käsistä, ja kovaa :D
- Mä rakastan ihmisiä jotka osaa tuottaa mulle hyvällä tavalla semmosen "mitä helvettiä?" -fiiliksen. Eli jutut saattaa olla sellaisia hyvin omalaatuisia/outoja/et vaan osaa odottaa kyseistä kommenttia, koska mä tykkään itse henkilökohtaisesti hämmentää ihmisiä välillä.
- Mä oon jo pienestä pitäen tullut enemmän jätkien kanssa juttuun, muut leikki prinsessaleikkejä synttäreillä niin mä painelin poikien kanssa leikkipyssyt kädessä :D
- Tästä edellisestä kohdasta tullaankin sit siihen että mä tykkään myös pelailla videopelejä äijien kanssa.
- Musta et saa yhden illan juttua/muuta epämääräistä sähellystä, oon hyvin tunteellinen luonteeltani!
- Mä oon myös hyvin isokokoinen kropaltani, joten jos koet että ylipainoiset ihmiset tuottaa sulle vastenmielisiä ja oksettavia fiiliksiä ja haluat kaveriks/kumppaniks henkilön joka kulkee siinä ns. normaalissa painoindeksissä niin se asia on mulle aivan ok, toivottavasti löydät etsimäsi :)
- Mikä mua sitten suunnattomasti ärsyttää? Ihmiset jotka jaksaa valittaa aivan _kaikesta_, arvostelee muita ihmisiä jatkuvalla syötöllä, käytöstapojen puute, ylimielisyys, minäminäminä -persoonat, kostonhaluisuus, ylipäätään henkilöt jotka ei ajattele muita ja muiden tunteita lainkaan.
- Mä oon hyvin avoin persoona, mutta siinä vaiheessa kun tulee vaihe että päätän päästänkö toista ihmistä oikeasti lähelle vai en, niin se vaatii toiselta todella paljon kärsivällisyyttä ja ymmärtäväisyyttä.
- Musta löytyy se hyvin syvällinen puoli, mä mietin ja pähkäilen todella paljon ympärillä tapahtuvia asioita, analysoin ihmisiä omassa pienessä mielessäni, joka monesti aiheuttaa sitten sen että mun keskittyminen asioihin saattaa olla luokkaa Ö

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu
Ikä
23 v
Sukupuoli
Nainen
Etsin
Miestä
Kaupunki
Seinäjoki
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Haluan lapsia tulevaisuudessa