SNS, 51v

Vietän paljon aikaa itsekseni, mutta pidän kovasti hyvistä keskusteluista ja ajatuksenvaihdosta. Ennen kesän tuloa rannikolle on hyvä löytää joku, jonka kanssa kirjoitella tai puhua. Kenties jopa tutustua syvällisemmin.

Olen neljääkymmentä viittä lähestyvää eteläranikko kasvatti, hyvin kiinnostunut tieteeistä , taiteista ja tekniikasta. Oma piha ja puutarha, meri, luonto, ja lukeminen rauhoittaa, kun taas ajankohtaisuudet ja yhteiskunnan seuraaminen villitsee. Veneily on ehkäpä parasta mitä ihminen voi vapaa-ajallaan tehdä. Siis silloin kuin todella vaihdetaan vapaalle.

En ole helppo, mallikelpoinen tai tavanomainen ihminen millään mittapuulla, mutta olen sentään siitä tietoinen. Lempeyttä en säästele, kun löydän hyvän yhteyden toiseen.

Arvostan eritoten naista, joka on älykäs ja omaa hyvän mielikuvituksen. Myös sellaista, joka ei pelkää käytännön ongelmiin saatika tilanteisiin, joissa pitää olla vankkumaton ja tarkkanäköinen. Miestä huomioiva, naisellinen ja lämmin nainen on luonnollisesti joka miehen unelma, joten ei siitä sen enempää. Ai niin, muistinko huumorin? Huumori on hyvä olla mukana matkassa. Eihän täällä muuten jaksa.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu
Sukupuoli
Mies
Ikä
51 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Raasepori
Millä mielellä
En osaa sanoa
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
En osaa sanoa, haluanko lapsia

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: