• A-R_Espoo
  • 41 vuotta
  • Espoo
  • Mies etsii naista

A-R

Olen aidosti etsimässä hyvää ja pysyvää parisuhdetta.

Olen aito, avoin, iloinen, positiivinen, rehellinen, luotettava, uskollinen, kommunikointitaitoinen (puhuminen/kuunteleminen/ymmärtäminen,) huumorintajuinen, ystävällinen, fiksu mies joka on myös hyvä ihminen jolla on terveet elämäntavat. :)

Vapaa-ajalla on mukavaa viettää aikaa ystävien kanssa, pidän lukemisesta, uusien asioiden oppimisesta/ymmärtämisestä, kulttuuritapahtumista (elokuvat, museot, musiikkitapahtumat,...) urheilutapahtumista (jääkiekkoa/jalkapalloa tulee käytyä aina joskus kavereiden kanssa katsomassa,) katson mielelläni dokumentteja, joskus urheilua (jääkiekko/jalkapallo,) mutta myös kevyempää tarjontaa (mm. Rillit Huurussa, Simpsons, jne.) ja urheileminen on itselle tärkeä harrastus. Käyn yleensä 3x viikossa kuntosalilla ja sen lisäksi kaikenlainen ulkoilu on aina mukavaa. Sitten on pitkä lista lajeista joita on tullut ja tulee enemmän tai vähemmän harrastettua vuodenajan mukaan kuten pyöräily, tennis, uinti, minigolf, jne. Olen kokenut matkaaja ja useammassa maassa on tullutkin käytyä vaikka enemmistössä on vielä käymättä. :)

Etsin naista joka on luonteenpiirteiltään samankaltainen ihminen kuin minä ja joka on lisäksi herkkä, empaattinen, naisellinen, kunnioittaa itseään ja jolla on terve itsearvostus.

Lyhyesti sanottuna: kiltti naapurintyttö jonka kanssa viihtyy, niin taivas on rajana. :)

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Parisuhteessa on tärkeää rakkaus, kemia, molemminpuolinen kunnioitus, avoimuus, rehellisyys, luotettavuus, uskollisuus, rakentava keskustelutaito, tasa-arvoisuus, samankaltainen arvomaailma, läheisyys, läsnäolo, yhteistä iloista naurua ja molemminpuolisesti valmius tehdä parisuhteen eteen töitä. Yhdessä on mukava käydä erilaisissa ajanvietteissä (esmes kahvilat, pakohuoneet, jne.,) kulttuuririennossa (yllämainittujen kulttuuritapahtumien lisäksi myös teatterit, taidenäyttelyt,...) harrastamassa liikuntaa, viettää koti-iltoja, keskustella kaikesta maan ja taivaan väliltä, tehdä ruokaa, käydä välillä ravintolassa syömässä, pelata lautapelejä, jne., mutta totta kai molemmilla on myös omaa elämää, jossa kyse on vain oikean tasapainon löytämisestä yhdessä.

Tavoitteena on ihan vain sitä normaalia tavallista, onnellista yhteistä elämää! :)

Ikä
41 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Espoo
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla ei ole lapsia