OttoU, 28v

Tietoa minusta ja mitä etsin:

Pidän naisista, jotka ovat itsevarmoja, ja tietävät mitä haluavat elämässä. Heillä on positiivinen elämänasenne, sekä paljon tavoitteita ja unelmia. Oletko rehellinen, huumorintajuinen, luotettava, älykäs, onnellinen, iloinen, ja sosiaalinen? Ihannenaiseni on urheilullinen, seksikäs, hyvässä kunnossa ja pitää huolta itsestään. Hänellä on terveelliset elämäntavat, liikkuu paljon ja syö terveellisesti.

Opiskelen tällä hetkellä Jyväskylän ammattikorkeakoulussa toista vuotta. Olen kotoisin Kuopiosta, joten vietän myös paljon aikaa siellä. Olen sosiaalinen ja tykkään aina tavata uusia ihmisiä. Elämän ei pidä olla liian vakavaa, joten tykkään myös vitsailla ja nauraa paljon. Pidän matkustelusta, ja haluan nähdä maailmaa. Hienoin paikka, jossa olen käynyt on Barcelona.

Urheilu on todella suuri osa elämääni, ja se viekin paljon ajastani. Treenaan paljon(mm.kuntosali ja lenkkeily). Kamppailulajit ovat lähellä sydäntäni, ja tällä hetkellä harrastan potkunyrkkeilyä. Terveelliset elämäntavat ovat tärkeitä minulle.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Lempimusiikkiani on jazz, funk, rock sekä R&B. Lempiartisteja ovat mm. Earth Wind And Fire, Incognito, Bruce Springsteen ja Tom Petty.

Lempilainaus: "do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one" -Bruce Lee

Sukupuoli
Mies
Ikä
28 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Jyväskylä
Millä mielellä
En osaa sanoa
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: