Sami2501, 39v

Hyvää kuvaa minusta ei taida saada tekemälläkään mutta olkoon. Kuka, mitä miksi? Elämäntapa metallisti, tarkoittaen pessimisti ja auttamaton romantikko. Oletko ikinä kuunnellut metalli musiikkia? Puolet sanoituksista on taivaalla myyttisellä eläimellä kiitamistä ja puolet kertoo menetetyistä rakkaista. Pakko omistaa terve itseironia ja huumorintaju. Ei passaa ottaa itseään turhan vakavasti.

En ole mallin mitoissa mutta en odota sitä muiltakaan. Yritän pitää huolen itsestäni, toivon mukaan sinäkin. Ulkonäköä enemmän kiinnitän huomiota luonteeseesi. Olen asiallinen, ja itsestään huolen pitävä tyyppi. Yritän ainankin olla, aina ei voi onnistua mutta yrittämättä ei laiteta. Mitä etsin täältä?

Nautinnollista/hauskaa/rehellistä seuraa. Yksinäisyys ei vaivaa mutta jotain puutuu. Hakusessa rehellinen, uskalias nainen joka tietää mitä haluaa ja osaa vaatia sitä. Olen livenä parempi puhuja kuin palsta kirjoittaja.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Mitään kiirettä ei ole, viestitellään ja tutustutaan? Josko kiinnostukset ja mielikuvitus kohtaisivat? Eikä se pahitteeksi ole, että voisimme yhdessä tehdä muutakin mukavaa.

Mitään et menetä jos laitat viestiä minulle. Jollain viestillähän tämä tutustuminen pitää aloittaa. Niin sanottuja lisätietoja minusta irtoaa hyvinkin helposti; tervehtimällä ja sitten rohkeasti kysymällä.

Sukupuoli
Mies
Ikä
39 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Kuopio
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
En halua lapsia

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: