• Lilyenia
  • 23 vuotta
  • Turku
  • Nainen etsii miehiä ja muun sukup.

Lilyenia

Olen mukavuutta ja nauramista rakastava opiskelija, jonka juuret ovat Etelä-Karjalassa. Uudet tilanteet sekä ihmiset jännittävät aina, mutta ovat silti niitä parhaita kokemuksia. En itsekään oikein tiedä huumorintajuni laatua, tosin useimpiin se sopii. Olen aina ollut uskonnollinen ja se on minulle tärkeää. Rakastan säännöistä tulevaa selkeyttä ja järjestystä. Suuria kiinnostuksen kohteitani ovat armeija (turvallisuus ennen kaikkea), kunnon kohentaminen ja musiikki. Olen elänyt musiikkia 5-vuotiaasta saakka viulun ja sellon muodossa. Suurimman osan elämästäni se on ollut tarpeeksi, mutta nyt haluan jotain enemmän. Olkoon se sitten kiinnostavia kohtaamisia, uusia ystäviä tai sitten jotain vielä suurempaa.

Isovanhempani olivat naimisissa 63 vuotta ja he ansaitsivat siitä syvän kunnioitukseni. En ole koskaan pystynyt ymmärtämään lyhyitä "huvin vuoksi" suhteita tai avioeroja. Elämänkumppanin tulisi olla ennen kaikkea se läheinen ystävä, johon voi luottaa missä vain ja kenen kanssa on mahdollista keskustella ongelmista.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

For me safety, comfort and merry laughter are extremely important. Safety comes always first and for that reason I want to get into a position where I can protect others. I like good willed humor and classical music. I started violin at 5 and cello few years later. My religion is Lutheran and cannot see myself ever forfeiting it. I want to meet interesting people, make new friends and them mayhaps something more.

My grandparents long marriage was very meaningful for me. I take my relationships seriously so I don't do any fooling around. I also can't understand divorcing. Your life partner is meant to be THE best friend who you can trust and talk things through with.

Ikä
23 v
Sukupuoli
Nainen
Etsin
Miehiä ja muun sukup.
Kaupunki
Turku
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Haluan lapsia tulevaisuudessa