Iloaelämään, 61v

Ihmisen elämä on usein tylsää ja kiireistä, niin minunkin. Ja olisi mahtavaa heittäytyä täysillä toisen samanhenkisten naisen "kimppuun". Pitkään suhteeseen tai aluksi lyhyempäänkin, koska pitkä syntyy vain jonkin alusta.

Kaikki tietysti molemminpuolisella kunnioituksella ja luottamuksella.

Tiedän, että juuri sopivaa ja oikeaa Ihmistä voi olla vaikea löytää, koska baareissa en notku, viina ei virtaa humaltumiseen asti ja tupakitkin jäi pois jo poikasena.

Haussa on siis mukava nainen mukavan, hyvännäköisen, fiksun ja siistin miehen kumppaniksi silloin, kun molemmille sopii - mieluummin useammin kuin harvemmin. Toivon luonnollisesti sinulta samoja ominaisuuksia, että suhteestamme voisi rakentaa kiinnostavan ja pysyvän. Elämäänsä kyllästynyt sohvaperuna kaukosäädin kädessä ei siis ole se mitä haen.

Eihän tulevaisuudesta koskaan tiedä, joten jos oikein kolahtaa ja juuri se oikea ihminen löytyy, niin kaikki on mahdollista. Toiveissa ei siis ole pelkkä salasuhde, vaikka sellainenkin sopii oikeanlaisen henkilön kanssa, vaan kaipaan myös lämpöä, läheisyyttä, keskusteluja ja kahdenkeskistä yhdessäoloa. Miksei myös tapahtumissa käyntejä, matkoja, ihan mitä halutaan tietysti niistä puitteissa mitä meillä on.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kuvia on saatavissa, mutta olen jossain määrin "julkinen eläin" enkä halua suhdeasioitani levitettä. Arvostan siis rohkeaa tapaamista vaikka kahvikupin tai teemukin ääressä. Siellä oikeat kemiat löytyvät, jos ovat löydettävissä.

Ettei sinulle tulisi rimakauhua niin nainen on aina kaunis, kun hän luottaa itseensä ja on sinut itsensä kanssa. Meillä kaikilla on omat ryppymme ja puutteemme. Rohkeasti siis viestiä tulemaan ja katsotaan onko meillä yhteistä hauskanpitoa luvassa.

Muistatko vielä, kun odotit pieni hymy huulilla viestiä tai soittoa... Hymyä, nautintoa ja edes vähän iloista odotusta elämään, mutta tätä on tarjolla vain yhdelle!

Sukupuoli
Mies
Ikä
61 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Järvenpää
Millä mielellä
Seikkailuun
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
En halua lapsia

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: