Bryööögh, 28v

Vetskarilaattori

Heipäli heivänhei.

Ooksie yksinäs vellomas kuin mikäki otus keskellä jorpakon vessa tulppaa joka oottaa että huuhtoaa sut mukanaan ja haluat kaverin mukaas siihen joka ois kahjo, erilainen, fiksumpi, huumori x 200 aseella varustettu, menevä, normaalisti energinen, sekä elämänsä kokenut, uuteen pyrkivä, kliseen poiskatsova, ihmisistä et oo kiinnostunut (meinaten niitä ei varsinaisesti ihmisistä, paitsi ne aidot ihmiset jotka tieyää ihmisyydestä.) Olet jokseenkin sellainen henkilö että olet negatiivinen puhuja vaikka ees suht tyytyväinen elämääs, tai jotain vastaavanlaista, sekä kuitenkin tykkäät touhuta jotain mukavaa harrastusta tai perseen kaivelua vierwkkäin tai runkkaamista ristiin jonkun kivan porno videon takia vaikka oisit nainen (improvisoida voidaan, kuten kurpitsa muovipussiin ja sitä käyttää paitsi että mulla se taitaa olla sitten elävä ihmis organismi), sekä tykkäät teorioida asioista, tykkäät aivojen käytöstä oppimalla tai ettet oo kiinnostunut ihmia typeryydestä, jne, ja oot sellainen ukko tai akka ettet oo peloissas asioista, ujous erikseen, vaan tykkäät mennä vaan.

Btw, onpas ilopillerin perkelw tääki sivusto.

Ikäänkuin noita tyypillisiä klisee paskoja että "ole iloinen! Sillä maailma pärjää! Ei tuu mitääään onkielmia ja voidaan hymyillä kuin mitkäki saatanan gay paraden ihmiset (mulla ei ole homoja vastaan mitään. Huom, huumori on siis sallittu.) Tai proud feminist shit että ollaan ylpeitä ja kukaan ei tuhoa mun tekohymyjä, ollen samalla tyhmia kuin etanat samalla saaden sen hitautta.".

Eli turhankin tekopoaitiivista asiaa, samalla faktana että sellainen asia tekww ihmisestä heikon mieleltään ja 2i kovin järkevää kuitenkaan.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kyllä mukava saa olla ja pitääkin kun tässä ihmis generaatiossa elätään, mutta herranjumala..

Kattokaa nyt noita ihmisiä teeveestä vaikka jimmy fallonista.

Onko hän kovin fiksu tai vahva varmaan mieleltään?

Hän toimii kuin olisi alle 20 vee henkilö, jolloin myös samalla toimii kuin ei fiksu.

Ehkä hölmösti verrattu, kun energisyys jne ovat toki tärkeä asia, mutta silti.

Ei sun pakko ole olla negatiiviatyyppiä, enkä itsekkään niin normaalisti sellainen tyyppi ole, enkä muutenkaan kovin keskustele negatiivisia asioita hirveäati, mutta silti.

Ota yhteyttä.

Kakskaks vuatias mies!

Yhteydenotot!

Sekoilut!

Jii!

Sukupuoli
Muun sukup.
Ikä
28 v
Etsin
Muun sukup.
Asuinpaikka
Tuusula
Millä mielellä
Ystäväksi
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
En osaa sanoa, haluanko lapsia

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: