• Alexandria
  • 31 vuotta
  • Tampere
  • Mies etsii naista

Alexandria

Olen Joni, 31-vuotias viisitoistakertainen kirjailija ja lauluntekijä.

Olen kirjoittanut kuusi elokuvakäsikirjoitusta, kahdeksan runokokoelmaa ja yhden romaanin.

Tänä vuonna ilmestyy viisi kirjaa.

Haluan olla tulevaisuudessa popin Beethoven. Englanninkielistä poppia haluan myös säveltää suomenkielisen lisäksi ja minulla on tiukat ihanteet siinä, jotka liittyvät myös musiikkivideoiden estetiikkaan. Soitan pianoa ja harjoittelen nyt 2020 kuuluisia lauluja La Isla Bonitasta Venäjän anthemiin. On varmaan 10 000 laulua, jotka ainakin haluan opetella.

Rakastan elokuvia ja musiikkia ja kirjallisuutta luen liian harvoin. Kerään klassikkoelokuvia ja niiden ostaminen on hyvin tyydyttävää. Minulla on liki 600 elokuvaa ja seuraavalla vuosikymmenellä haluan omistaa ainakin 5000. Minulla on myös 60 klassikkorunokokoelmaa. Stanley Kubrick ja A.W. Yrjänä ovat lempitaiteilijani.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Olen sentimentalisti, romantikko mutta myös looginen ja kirjallinen. Pystyn kirjoittamaan minikirjeitä sekunneissa. Olen myös intohimoinen pluralisti sekä intohimoisen maltillinen diplomaatikko. Olen myös materialisti, en filosofisessa mielessä, vaan tykkään kerätä materiaa vaikka luonto on myös tärkeä arvo minulle.

Pidän hyvyydestä ja moraalista. Ne koskettavat minua paljon. Tämä johtuu sekä kokemuksistani että siitä että olen kuunnellut paljon anglo-amerikkalaisia kommentaattoreita eri poliittisilta laidoilta. Olen eniten kiinnostunut Yhdysvalloista ja amerikkalaisesta kulttuurista. Ihannepaikkani ovat Hollywood, Los Angeles ja Kalifornia.

Uskon Jumalaan mutten ole uskonnollinen.

Jos profiilini tuo mieleen liikaa loogisen koneen niin pitää kertoa että olen oikeasti myös naiivi ja tunteellinen, poikamainen.

Ja mitä tulee ihannenaiseeni niin eräs venäläinen chat-kumppanini totesi minulle: "You just need a very smart girl."

Ikä
31 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Tampere
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Haluan lapsia tulevaisuudessa
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!