• Sandy4U
  • 26 vuotta
  • Helsinki
  • Nainen etsii naisia ja miehiä

Erilainen nainen

Olen sosiaalinen ja rakastava ihminen. Rakastan syksyä, omistan koiran, pukeutumistyyli on hippirokkaria muistuttava ja musiikki on elämä. Löytyy tatuointei ja lävistyksii ja tykkään niistä myös paremmalla puoliskollani :) Minut saa hymyilemään tervehtimällä, nauramaan tarinoilla ja positiivisuudella sekä innostumaan pikkutuhmilla asioilla.

Olen tosi musikaalinen. Soitan, oon säveltäny ja parasta baareissa on karaoke. Musiikki saa joka päivään edes jotain positiivista ja se tanssittaa, laulattaa ja saa fiiliksen olla myös itse luova.

Olen myös kova lukemaan kirjoja. Leffat ja sarjat ovat myös lempipuuhia.

Tykkään kokeilla kaikkea uutta. Pidän siitä, että minut osataan yllättää (voi olla välillä hankalaa). Lähden mielelläni ulos jos pyydetään ja aina on kiva pitää vähintäänkin hauskaa :)

En halua luokitella sitä mitä täältä etsin. Olen avoin kaikelle. Jos etsii vain tiettyä niin voi jäädä ystävät tai seikkailut kokematta! Tosin se oikea tositarkoitukseen on vielä löytämättä joten sinuunkaan törmääminen ei haittaisi ^^

Rakastan keskusteluja kaikista aiheista, yhdessä makoilua, musiikin kuuntelusta sekä mahdollisesti musiikin tekemisestä kanssasi sekä hulluttelusta. Koiran kanssa lenkkeilyyn olisi myös ihana saada silloin tällöin seuraa!

Ikä
26 v
Sukupuoli
Nainen
Etsin
Naisia ja miehiä
Kaupunki
Helsinki
Millä mielellä
Ei luokitusta
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Bi
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Haluan lapsia tulevaisuudessa