• WantToBeLoved
  • 20 vuotta
  • Lempäälä
  • Muun sukup. etsii naisia ja muun sukup.

WantToBeLoved

Okei, eli hei siis kaikki ketkä lukee tätä. Toivon, että joku teistä osaisi auttaa minua ja ymmärtäisi, koska moni ei tunnu osaavan auttaa minua ja tarvitsen sitä. Siksi päätin kirjoittaa tänne...

Minun ongelmani on siinä, että haluan löytää jonkun kehen ihastua. Ei siinä ole ongelmaa siinä ihastumisessa, vaan siinä kun en tunnu löytävän ihmisiä täältä Suomesta, kun olen yrittänyt etsiä montaa kautta jotakuta joka voisi kiinnostua minusta, ja toivon että joku huomaisi minut täältä. Tarvitsen jonkun lähelle minua.
Haluaisin löytää jonkun söpön ja ehkä niin, että se toinen olisi okei sen kanssa että en tunne olevani kumpaakaan sukupuolta.
Ikää minulta löytyy se 19 vuotta ja en ole ikinä seurustellut tai suudellut >< En hae kuitenkaan yli 25-vuotiasta ihmistä, mutta kuitenkin sellaisen joka kestää minua ja on itse aika tasapainoinen.

Haluan tuntea olevani rakastettu ja tärkeä. Haluan jonkun lähelleni ja sitä, että joku oikeasti haluaisi niin, että olisin hänen. Myös haen YSTÄVYYSSUHTEITA, keiden kanssa halia.
Haen ystäviä, ja mahdollisesti enemmän >< Jos sinua kiinnostaa ihminen, joka on aina valmis halimaan, ota yhteyttä.

Etsin myös ystäviä todella innokkaasti ja toivon, että jossain herää mielenkiintoa minua kohtaan. Jos näin tapahtuu, buffaa vaikka, niin laitan viestiä!

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Asun tällä hetkellä yksin 2 kissan kanssa, joten olen aika vapaa liikkumaan ja näkemään ihmisiä ><

Joten, jos haluat jonkun kenen kanssa viettää aikaa ja muutenkin tutustua, niin olen täällä ja kaipaan myös kuuntelijaa samalla. Kiitos, jos luit ♥

Ikä
20 v
Sukupuoli
Muun sukup.
Etsin
Naisia ja muun sukup.
Kaupunki
Lempäälä
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Homo
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
En osaa sanoa, haluanko lapsia