WantToBeLoved, 25v

No mutta, hei jokainen kuka eksyy profiiliini, täällä kirjoittaa 25-vuotias ihminen, joka etsii vielä paikkaansa maailmassa. Olen suorittanut opinnot loppuun. Lisäksi minulla on 2 kissaa joiden kanssa asun omassa asunnossani, toivoen että saan rohkeutta kerättyä tavata ihmisiä.

Ihmisistä puheen ollen, minä etsin ystäviä, jotka kuuntelevat ja välittävät ja jos se sopii toiselle, niin mahdollisesti joskus myös voisi halia ja omalta osaltaan helliä toista. Elokuvat tai vaikka kahvilaan meno käy hyvin! Haluaisin löytää ihmisiä ympärilleni, keiden kanssa voin olla oma itseni ja minua arvostetaan, kun välillä tuntuu siltä, että sitä ei tapahdu.

Olen avoin kaikille ihmisille, että en ikää kauhean tarkkaan katso, koska pidän joka tapauksessa enemmän rauhallisista koti-illoista. Mutta kuitenkin tiedän sen että minua ei kiinnosta perus hetero miehet, että sitä en ole hakemassa.

Joten, jos haluat jonkun kenen kanssa viettää aikaa ja muutenkin tutustua, niin olen täällä. Ystävänä yritän parhaani kuunnella ja tukea.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kiitos, jos luit ♥

PS. Jos haluat tutustua niin lähetä flirtti tai jotain muuta, niin katsotaan mihin meidän uusi mahdollinen ystävyys vie!

Sukupuoli
Muun sukup.
Ikä
25 v
Etsin
Naisia ja muun sukup.
Asuinpaikka
Lempäälä
Millä mielellä
Ystäväksi
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Homo
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
En osaa sanoa, haluanko lapsia

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: