• LongPathWalker
  • 44 vuotta
  • Jämsä
  • Mies etsii naista
  • Paikalla

LongPathWalker

Omillaan toimeen tuleva, mitä se sitten käsittääkään...vakituinen työ, katto pään päällä, oma auto ja omat hampaat. Takana yksi pitkä avioliitto, edessä elämätöntä elämää. Kaapeista löytyy kaikkea serpentiinistä sementtiin. Luurankoja ei tosin löydy. Oon osa-aika viikonloppuisä, joten sullakin voi olla lapsia.

Sinkkuelämää oon viettänny jo sen verran kauan, että sais mun puolesta riittää. Parisuhdetta etsimässä täältä kun en oikein käy paikoissa, jossa voisin potentiaalisiin ihmisiin törmätä.

Mielestäni oon lämmin, rehellinen, joustava ja oikeudenmukainen. Näitä ominaisuuksia mielelläni löytäisin sinustakin sopivassa suhteessa. En ole mustasukkainen enkä saa itku-potku-huuto -raivareita.

Oon aika urheilullinen. Jos 4 on sellainen sohvaperuna, joka elää keskikaljalla ja kebabilla ja sitten 10 on ihminen, jolla ei ole muuta sisältöä elämässä kuin urheilu niin oon varmaan sellainen 8. Liikuntaa ilman tavoitteita ja otsaryppyjä :)

Tykkään ruuanlaitosta ja koti-illoista. Elokuviin ja matkoille ei oikein tule yksin lähdettyä. En viihdy suurissa laumoissa, vaikka live keikoilla käynkin. En tunne tarvetta korostaa itseäni ja olla huomion keskipisteenä. En myöskään omaa motivaatiota dissata niitä, joilla on tyystin erilainen näkemys elämästä kuin mulla - en vaan tahdo hukata aikaani 'raskaitten' ihmisten kanssa.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Oon lähtökohtaisesti ystävällinen kaikkia ihmisiä kohtaan. Tää ei tarkoita sitä, että pinnalliset kusipäät säästyisivät sarkasmia tihkuvalta sanan säilältä tai että koirat ja kissat jäisivät ilman silitystä.

En seuraa formuloita, mutta hyvässä seurassa on kiva katsoa rallia kerran kesässä. En seuraa muotia, euroviisuja, taloussanomia enkä exää.

Pidän keskusteluista, joissa ei ole päämäärää. Pidän siitä, että minua kosketetaan ja siitä että voin koskettaa toista. Pidän ihmisistä, jotka ovat aitoja.

Mun elämä on aika helppoa, mikä varmaan johtuu siitä että en tee yksinkertaisista asioista vaikeita. Jos sun tapoihin kuuluu kirjoitella monimutkaisia draamankäänteitä elämäsi käsikirjoitukseen niin ehkä joku toinen lainaa sulle kynää.

Arjen täyttää pitkälle työ ja kotityöt. Aikaa jää tosin myös kuntoiluun ja TV:n katseluun. Vapaille viikonlopuille en yleensä varaa mitään 'ohjattua' tekemistä vaan teen mitä sattuu huvittamaan. Jos poika on mun luona niin sitten tehdään yhdessä mitä sattuu huvittamaan.

Kai se olis ideaalitapaus, että löytyis sellainen maanläheinen ja säätövapaa sielunkumppani. Ihminen, jonka kanssa olis hyvä olla riippumatta missä, miten tai kenen kanssa ollaan. Sitä odotellessa :)

Ikä
44 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Jämsä
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Jäsenyys
Deluxe-jäsen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla on 1 lapsi

Tapahtumat

Metallica 2018