• jonzi84
  • 34 vuotta
  • Jämsä
  • Mies etsii naista

pinnan alla voikin olla kultaa joka sykähdyttää

Nyt olisi arvon naiset helmi tarjolla, ulkoapäin ei uskoisi heti! En ehkä hurmaa ulkoisella olemuksella ja näöillä, sillä erään viisauksia lainaten "älä katso miestä nuttuun vaan katso mitä sen nutun alla on!" Joten pinnan alla voikin olla kultaa joka sykähdyttää.

Tositarkoituksella liikenteessä, joten olisi kiva löytää kumppani, joka arvostaa arjen pieniä iloja. Osaat arvostaa ja kunnioittaa toista osapuolta​ sekä rakastaa, koska itsekkin osaan tehdä niin. Tiedän mitä haluan uudelta suhteelta, ei pelimies meininkiä. Aloitetaan ensiksi pienellä juttutuokioilla ja katsotaan mihin tie johtaa.

Olen tunnollinen, sydämellinen, elämää arvostava, huumorintajuinen, myötätuntoinen, sosiaalinen ja vuorovaikutustaitoinen. Elämässä on ollut paljon haasteita ja niistä on selvitty, pikku kinastelut ei hommaa kaada vaan yritetään löytää se kuuluisa kultainen keskitie rakentavilla keskusteluilla! Olen ollut ja olen edelleen mukana monessa vapaaehtois/yhdistystoiminnassa mukana, niin alue kuin valtakunnallisella tasolla, joten ihmistuttavuuksien tekeminen ja avoimet ja rennot, sekä vakavat keskustelut ei ole haaste. Vakavasti otettavat asiat otetaan vakvasti, mutta kuitenkin elän huomiseen silmä pilkekulmassa positiivisesti eteenpäin.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Liikunta, urheilu ja matkustelu kuuluu harrastuksiini sillä maailmaa on tullut nähtyä hyvällä menestyksellä, joten tiedän mitä suomi näyttää rajan toiselta puolelta, parasta se tunne kun palaa takaisin kotiin, jota arvostan aina entistä enemmän sen jälkeen. Harrastuksiini myös kuuluu muut pikku jutut mm. valokuvaus.

Tykkään aina kokeilla vähän uutta, enkä kangistua kaavoihin.Elämän virkeenä pitää myös vajaa 4 vuotias tyttö, joka ei asu kanssani, joten ei haittaisi jos sinullla on myös lapsia. Luonnonläheisyys ja sen tuoma rauha on lähellä sydäntä, sekä mökkeily. Ota rohkeasti yhteyttä sillä voi onni olla lähempänä kun usko!

Ikä
34 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Jämsä
Millä mielellä
En tiedä
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla on 1 lapsi