• e-peli
  • 32 vuotta
  • Espoo
  • Mies etsii naista

Rakennetaan yhdessä jotain ihmeellistä

Olen nörtti, introvertti ja diplomi-insinööri. Jos nämä asiat eivät pelota, lue ihmeessä lisää!

Nyt kun olen ehtinyt jo vähän yhtä ja toista kokemaan, olen tullut siihen tulokseen, että elämä olisi kivempaa kun sen pääsisi jakamaan jonkun toisen kanssa. Haaveissani on matkustelua, kokemuksia, ehkä perhekin vielä joskus. Haluan silti usein myös ottaa ihan rennosti ja rauhallisesti. Hiljaisuudestakin voi nauttia yhdessä.

Luonteeltani olen tosiaan melkoisen ujo ja introvertti. Olen myös rauhallinen ja aika hiljainenkin. Minulla kestää usein pitkään ennen kuin uskallan avautua. Sitten kun siihen pisteeseen asti päästään, olen kuitenkin empaattinen, lojaali ja valmis puhumaan ummet ja lammet vaikka männävuosien avaruusluotaimista tai mikä nyt sattuukaan sinä päivänä kiinnostamaan erityisesti.

En ole bile-eläin enkä ylenpalttisen sosiaalinen, joten isommissa porukoissa väsyn ja ahdistun herkästi. Minusta on kuitenkin kiva viettää silloin tällöin aikaa hyvän kaveriporukan kesken sarkastisesti asioista naljaillen.

Työskentelen tällä hetkellä koodinikkarina erään suuren yrityksen tuotekehityspuolella. Minusta on kiva ajatella, että laitteet, joiden kehityksessä olen mukana, parantavat vielä jokin päivä monien ihmisten elämäntasoa. On tosi hienoa nähdä, kuinka itse laatimani koodinpätkä puhaltaa eloa johonkin edistyneeseen vekottimeen.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Harrastan video- ja lautapelejä, piirtämistä, lukemista, parkouria ja kiipeilyä. Kaikenlainen luovuuteen, uuden keksimiseen ja tutkimusmatkailuun liittyvä vetää minua puoleensa, mikä näkyy pitkälti harrastuksissani. Rakastan syvällistä, tunnelmallista maailmojenrakentelua, joten arvostan sitä niin peleissä, kirjoissa kuin elokuvissakin. Jos se on vielä scifin muodossa niin se uppoaa minuun varmasti. Videopeleissä pääsee usein soveltamaan useampaakin mieliasioistani yhtä aikaa, joten ne ovat yksi lempitavoistani purkaa arjen stressiä. Pidän myös todella paljon piirretyistä. Piirtäminen on ylipäätään lähellä sydäntäni, vaikkei minulla tunnu olevan sille koskaan aikaa. Haluaisin myös opetella vielä joskus soittamaan jotain soitinta.

Sinun ei tarvitse olla nörtti, kunhan olevat valmis sietämään kaikenlaista nörtteilyä minun osaltani. En juo tai tupakoi ja toivoisin sinultakin vähintään savuttomuutta. Minulla on yksi ikivanha kissa, joten eläinystävällisyys on iso plussa. Erityisesti toivon sinun olevan joku, jonka kanssa voin olla ihan hiljaa ja rauhassa ja vaan nauttia yhdessäolosta.

Kuulemisiin!

Ikä
32 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Espoo
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
En osaa sanoa, haluanko lapsia