• allujee
  • 30 vuotta
  • Helsinki
  • Mies etsii naista

Uusia naamoja elämään etsiskelemässä :)

Olen Alvar, 30. vuotias nuorekas mies vapaana Itä-Helsingistä. Lapseton toistaiseksi joten haussa naisihminen joka haluaisi omia lapsia ja perheen. Itselläni on vauvakuumetta joten eipä tilanne kovinkaan helpolta vaikuta. :D

Olen kouluttautunut suurtalouskokiksi ja merkonomiksi ja tehnyt töitä terveysaseman arkistonhoitajana ja toimistosihteerinä joka olikin mukavaa hommaa. Nyt on ollut jo jonkin aikaa kova työn- ja koulutuspaikan haku käynnissä, mutta vielä ei ole tärpännyt joten odottelen. :)

Perheeseeni kuuluu isäpuoli, äiti, sisko- ja velipuoli sekä pieni Bella-koira. Isäni kuoli v. 2015 alkoholismiin. Siitä viisastuneena käytän alkoholia kohtuudella, tosin jokunen kerta mennyt överiksi ja tottakai ne kaduttaa mutta virheistä oppii. Tykkään elokuvista ja musiikista joten niitä tulee kulutettua. :)

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Olisikos minkälaista morsianta tarjolla? :) Saa esittää kysymyksiä, vastailen niihin :) Pyytäisin myös huomioimaan että sinulla ei saisi olla entuudestaan lapsia entisistä liitoista tai muutenkaan muiden miesten lapsia, kiitos :)

Yleisellä tasolla pidän itseäni potentiaalisena puolisoehdokkaana joten kirjoitellaan ja tutustutaan lisää. :)

Ikä
30 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Helsinki
Millä mielellä
En tiedä
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Haluan lapsia pian