• allujee
  • 31 vuotta
  • Helsinki
  • Mies etsii naista

Uusia naamoja elämään etsiskelemässä :)

Olen Alvar, 30. vuotias nuorekas mies vapaana Itä-Helsingistä. Lapseton toistaiseksi joten haussa naisihminen joka haluaisi omia lapsia ja perheen. Itselläni on vauvakuumetta joten eipä tilanne kovinkaan helpolta vaikuta. :D

Olen kouluttautunut suurtalouskokiksi ja merkonomiksi ja tehnyt töitä terveysaseman arkistonhoitajana ja toimistosihteerinä joka olikin mukavaa hommaa. Nyt olen ollut jo jonkun aikaa Helsingin kaupungilla toimistosihteerinä jonka ohessa hoidan myös erästä projektia. :)

Perheeseeni kuuluu isäpuoli, äiti, sisko- ja velipuoli sekä pieni Bella-koira. Isäni kuoli v. 2015 alkoholismiin. Siitä viisastuneena käytän alkoholia kohtuudella, tosin jokunen kerta mennyt överiksi ja tottakai ne kaduttaa mutta virheistä oppii. Tykkään elokuvista ja musiikista joten niitä tulee kulutettua. :)

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Olisikos minkälaista morsianta tarjolla? :) Saa esittää kysymyksiä, vastailen niihin :) Pyytäisin myös huomioimaan että sinulla ei saisi olla entuudestaan lapsia entisistä liitoista tai muutenkaan muiden miesten lapsia, kiitos :)

Yleisellä tasolla pidän itseäni potentiaalisena puolisoehdokkaana joten kirjoitellaan ja tutustutaan lisää ja toivoisin että olisit valmis muuttamaan luokseni Helsinkiin. :)

Ikä
31 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Helsinki
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Haluan lapsia pian