• Se7ven
  • 38 vuotta
  • Vantaa
  • Mies etsii naista

Elämäpituiseen seikkailuun

Hola ? Fiksu ja filmaattinen,huumorintajuinen”tavallinen mies ” etsii kainaloa johon käpertyä, silmiä joihin uppoutua, huulia joita pussailla ja naurua johon yhtyä. Jotta nää edellä mainitut asiat voisivat toteutua, tarvitaan tietenkin myös sitä jotain, joka saa perhosia vatsaan ja joka vie jalat alta.
Haussa se yksi ja ainoa, mulle riittävä. Joku joka osaa ajatella omilla aivoillaan, on ylipuhuttavissa toteuttamaan välillä päättömiäkin ideoita, tykkää eläimistä, ei eksy lähimetsään, eikä valita kivestä kengässä, tykkää välillä tuijotella silmiin ja puhua pehmoisia, lähtee metsään pyörällä tai kävellen, vesille veneellä, lappiin vaeltamaan, kiertämään maailmaa. Ja tärkeimpänä: joku jonka kanssa nauraa niin että vatsaan sattuu.
Tällaiselle naiselle tarjolla olisi hellyyttä ja herkkyyttä,avoimuutta, keskustelua ja intohimoa, naurua, kyseenalaista huumoria ja yhdessä tekemistä, omaa aikaa ja vahvoja mielipiteitä, sydän jonka valloittaa ja toivottavasti tulevaisuudessa koira jota lenkittää tai kissa jota hakea puusta :)

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu
Ikä
38 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Vantaa
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla ei ole lapsia