• LeStrangeLady
  • 28 vuotta
  • Lahti
  • Nainen etsii naisia ja muun sukup.

No... Aletaanko?

Mä olen sellain "ihan kiva", kiitettävän sosiaalinen sarkasmipaukku. Alempaa löytyy enemmänkin mun mieltymyksistä, mut yleisesti ottaen kaikkein lähimpänä sydäntä on kaikenlainen nörttääminen (pelaaminen, leffat/sarjat, kirjat, jne jne) sekä kotijutut (neulonta, ruoanlaitto...). Toisaalta tykkään myös käydä messuilla, näyttelyissä, museoissa, ihan vaan kahvilla ja syömässä, (ja jos olis seuraa *winkwink* niin bilistäkin pelaamassa) silloin kun tulee tilaisuus.

Olen ihan himo-pelaaja (ps4 ja minecraft PC:llä), kotona työttömänä nostamassa peruskoulun arvosanoja että toivottavasti tulevaisuudessa pääsen koulutukseen, erittäin eläinrakas vaikka eläimetön, avoin ja avoin uusille asioille, pakana ja luontoa rakastava menninkäinen.

Suurimmat vaatimukset mulla on vain että osaat puhua ja kirjoittaa, koska ei multakaan jatkuvasti tuu puhetta. Jos et osaa, niin tuloksena on vaan helkkarin ikäviä hiljaisuuksia.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Mun ykköstahto (ei "tavoite", vaan ihan vain halu) on löytää se oma "Partner in Crime", oma kumppanin elämän myötä- ja vastoinkäymisiin. En ole heti juoksemassa alttarille enkä halua lapsia, vaikka en niitä vihaakaan, joten älä tätä peljästy.

Ja vielä: kyllä mäkin katson ulkonäköä, mutta mulla on aika laaja käsitys siitä mikä on #hyvännäköistä joten älä ota siitäkään paniikkia. Myös se koulutus, tilipussin koko, ja muu vastaava on kakkossijalla, kunhan osaat muuten hoitaa itsesi ja asiasi.

Ikä
28 v
Sukupuoli
Nainen
Etsin
Naisia ja muun sukup.
Kaupunki
Lahti
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Bi
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
En halua lapsia