• MadLove
  • 28 vuotta
  • Lahti
  • Nainen etsii naisia ja miehiä

Hajoileeko pää yksinäisyyteen?

Kiva, niin mullakin.

Etsin ystäviä/kavereita, mut se oma kumppanikin olis tosi bueno juttu. (En oo juoksemassa heti alttarille, joten ei paniikkia. xD)

Mä olen siis sellain "ihan kiva", kiitettävän sosiaalinen sarkasmipaukku. Alempaa löytyy enemmänkin mun mieltymyksistä, mut yleisesti ottaen kaikkein lähimpänä sydäntä on kaikenlainen nörttääminen (pelaaminen, leffat/sarjat, jne jne). Toisaalta tykkään myös käydä messuilla, näyttelyissä, museoissa, ihan vaan kahvilla (ja jos olis seuraa *winkwink* niin bilistäkin pelaamassa) silloin kun tulee tilaisuus.

Tällä hetkellä mie oon kroonisesti persauki, joten jos raha ja koulutus on sulle se ykkösasia, niin mä en ole sun ihminen. Toisaalta mulle on rahat, koulutus, työ, ulkonäkö, jne jne, kakkossijalla, kunhan muuten osaat hoitaa asiasi kunnollisesti.

Ja kyllä, ulkonäöllä on väliä kumppanin valinnassa, jopa minulla, mutta sekin tulee kakkossijalla persoonallisuuden jälkeen.

Suurimmat vaatimukset mulla on vain että osaat puhua ja kirjoittaa, koska ei multakaan jatkuvasti tuu puhetta. Jos et osaa, niin tuloksena on vaan helkkarin ikäviä hiljaisuuksia.

Ikä
28 v
Sukupuoli
Nainen
Etsin
Naisia ja miehiä
Kaupunki
Lahti
Millä mielellä
Tositarkoituksella
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Bi
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
En halua lapsia