• LeStrangeLady
  • 28 vuotta
  • Lahti
  • Nainen etsii naisia ja muun sukup.

Tuu mun tyynylinnoitukseen!

Khöhöm.

Mummovainaan sanojen mukaan: kukapa sitä kissan häntää nostais jos ei kissa ite. No nostetaan sitten sitä häntää oikein verojen kera.

Mie ihmisenä olen avoin ja avomielinen, valmis kokeilemaan *melkein* mitä tahansa ainakin kerran. Tykkään saada ihmiset nauramaan vaikka kärsin tuppisuisuudesta ja ns. "Resting Bitch Faces". Älä anna näiden kuitenkaan estää; jos asiaan päästään niin osaan mäkin sanojen salat. (Silloin kun mun kieleni suostuu tottelemaan ja toimimaan yhdessä pääni kanssa...)

Talvisin olen sisällä tyynylinnoituksessa majaileva mörkö, ja kesäisin ilta-aikaan parhaiten ulkona bongattava vampyyri. (Ehkä saisin seuraa tämän kesän kokkoa katsomaan vesijärven rannalle? Tai jotakuta opettamaan mulle Magic: The Gathering salat. :P )

Omat harrastukset pyörii lähinnä pelien ja pelaamisen (ps3, ps4, korttipelit, lautapelit, melkein mitä vaan) ja nettiopiskelun ympärillä. Tulevaisuudessa haaveissa pistää pystyyn oma youtube- ja/tai twitch-kanava (tottakai pelaamisen ja kokkailun ympärille), ja kelien lämmitessä uudelleenlämmittää valokuvausharrastusta. Joskus musta myös tulee "ihan oikea kasvissyöjä".

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Haussa tottakai se "ihan oma rakas", mut ei tarvitse pelätä: en ole raahaamassa ketään "alttarille" ihan heti ensimmäisenä. Olen myös semi-avoin, ehkä halukas (ehkä en) kastamaan varvastani monisuhteellisuuteen, jos löytyy ihminen (tai kaksi tai kolme), jotka sattuvat jakamaan elämäntyylini ja ainakin osan harrastuksistani.

Arvostan kolmea asiaa yli muiden: rehellisyyttä, lojaaliutta ja luotettavuutta, enkä odota muilta ihmisiltä sen enempää kuin itsekään pystyn tarjoamaan (nuo yllä olevat "kolme kovaa" ja semi-tasapanoisen, elämänjanoisen, rehdin kumppanin.)

Kuulumisiin raxut, ritarit, khaleesit, viikingit, roguet ja muut otukset ja ihmiset!

Ikä
28 v
Sukupuoli
Nainen
Etsin
Naisia ja muun sukup.
Kaupunki
Lahti
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Bi
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
En halua lapsia