Tir, 28v

Laitan vähän pidemmän deitti-ilmotuksen.

En lähesty koskaan naisia ulkona koska ei ulkonäöstä voi päätellä mitä sisällä on enkä ole fuckboy jotta tutustuisin kymmeniin naisiin ennen kuin oikea löytyisi vaikka tiedän sitä sun tätä pickupista.

Olen 21-vuotias mies Lahdesta, asuin 20v asti Hki ja muutan ehkä Espooseen syksyllä. Tulevaisuudessa saatan myös muuttaa ulkomaille koska ei tee mieli maksaa velkoja korkojen kera ja ankea ilmasto.

Muutin pienenä lapsena Helsinkiin Pietarista.

Osaan siis suomea, venäjää hiukan huonommin ja englantia vielä vähän huonommin. Olen mielestäni kuitenkin ihan hyvä näissä kaikissa kielissä puhumisen ja kirjoittamisen suhteen.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Ulkonäöltä 178/70+ ruskeat hiukset. Lihaksia löytyy jonkun verran sekä rasvaa sen verran että vatsalihakset eivät näy selkeästi jos ei niitä jännitä. Ihan katseenkestävä kai, joidenkin mielestä ulkonäkö on ollut mielyttävä. Kasvot lähemmäs squarea.

Tällä hetkellä työtön ja opiskelematon yli vuoden. Hain kyllä opiskelupaikkaa espoosta, nopea koulutus ja hyvä palkka. Asunnon saanti on niin ja näin koska ei luottotietoja. Opiskelen myös ohjelmointia, pari viikkoa nyt parin vuoden tauon jälkeen.

Minulle materia ei ole niin tärkeää, rahalla ei saa paljoakaan hyödyllisiä ja mukavia asioita. Toivon että ajattelet samantapaisesti. Tulevaisuudessa tienaan mahdollisesti paljon tai voi olla että en tienaa mitään. Rahalla tärkein ja suurin mitä saa on vapaus =)

Peruskoulun vedin tekemättä läksyjä ja opiskelematta kasiin, jos kaikki aineet otetaan mukaan niin yli 8. Lukiossa kävin 1,5v mutta erosin sieltä koska lukio antaa vain oikeuden opiskella lisää, siellä on paljon turhaa tietoa esim. uskonto ja ruotsi ja opetetaan hitaasti sekä en halunnut silloin nostaa enempää opintolainaa. mm. nämä.

Tällä hetkellä 0 kaveria, viimeiset meni kun muutin paikkakuntaa mutta se on varmaan hyvä kun ei niitä kiinnostanut kehitys yhtään. Ei ole kaveria tai tuttua kenen kanssa puhua =p.

Suureksi osaksi tästä syystä olen polttanut sitä hyvä hyvää paljon, aivot kyllä ovat hyvässä toimintakunnossa. Britti-tiedemiehet teki tutkimuksen vähän aikaa sitten että alkoholi on vaarallisempaa kuin herska ja koksu lol. Tiedän että kaikkiin tutkimuksiin ei ole luottamista koska rahoitus voi tulla mistä tahansa ja tutkimusten tulosten pitää olla rahoittajan interessien mukaiset.

Tykkään pelaamisesta, mmörppeistä erityisesti vaikka en nykyisin paljon pelaa, pelit ovat melko turhia mielestäni. On niissä monissa tilanteissa paljon hyötyäkin.

Tykkään luonnosta, kävelemisestä ja auringonpaisteesta.

Tykkään syödä terveellisesti vaikka syön välillä/usein jotain herkullista.

Tykkään kokata ja olen siitä luonnostaan hyvä vaikka valmistan itselle melkein aina yksinkertaisia aterioita koska ei jaksa kokata itselle vain/kokkaminen on kalliimpaa kuin perus ruuanlaitto/terveellinen ruoka on yksinkertaista.

Kädet ei siis kasva perseestä mutta en mikään ihmemies ole todellakaan.

Tykkään pyöräillä.

Tykkään myös lukea vaikka en pitkään aikaan ole lukenut, klassikot kiinnostaa eniten mutta myös asiakirjallisuus.

Tykkään myös katsoa dokkareita vaikaa läheskään kaikki dokkarit ei kiinnosta. Luen myös uutisia mutten mistään IL/IS vaan sivulta missä on lista kaikista ulkomaan uutissivustoiden artikkeleista.

Luonteelta olen ihan fiksu, joku sanonut järkeväksikin. Ystävälliseksi myös sanottu, yritän ainakin. Rakastan kaikkia ihmisiä koska olemme kaikki yhtä. Realisti, en haaveile paljoakaan mutta asetan tavoitteita jotka saavutan tai en. INFP tuli kun tein maksullisen nettitestin. Olen myös 100% luotettava paitsi jos henkilö on paha ihminen tai kovan luokan rikollinen. Egoni on pieni vaikken koskaan ole vetänyt psykedeelejä.

Intiimisyydestä. Tykkään halata, antaa rakkautta ja silittää. Uskoisin ainakin, koskaan ei ole tyttöystävää ollut paitsi deitti yhten tytön kanssa 2 kertaa.

Olen käynyt Pietarin bordelleissa jokusen kerran. Mitkään eurooppalaiset hutsut ei anna ilman kumia jos et tienyt. Paitsi joissain Baltian maissa jos maksaa ekstraa niin saattaa saada. Usein hutsut ovat ihmetelleet miksei minulla ole tyttöystävää. Kolmanneksi viimeinen ketä olen tavannut, elokuussa Pietarissa oli mustahiuksinen saman ikäinen kaunotar (tykkään mustista hiuksista eniten, sitten ruskeista). Oli tunteikas hetki hänen kanssaan, katsottiin toisia silmiin melkein koko tunti ja juteltiin.

Taistelulaivani on jotain keskiluokkaa jos positiivisia ollaan, ihan hyvin laivaani osaan ohjata. Olen kielestä hyvä.

En tule koskaan pettämään sinua koska en tekisi toiselle ihmiselle niin pahaa asiaa. Ymmärrän evoluutiobiologiaa ja suhteen edetessä voidaan jutella yhdessä toistemme seksitarpeista.

Olisipa vain joku ihana neiti kenelle antaa rakkautta ja pitää huolta =(.

Sinä:

-Mieluiten mustat hiukset>ruskeat

-Aidot kulmakarvat

-Ikä yli 18 ja mieluiten yli 20 koska vapaus ja kokemus

Sukupuoli
Mies
Ikä
28 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Lahti
Millä mielellä
En osaa sanoa
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
En halua lapsia

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: