• jarmohak
  • 38 vuotta
  • Helsinki
  • Mies etsii naista

ENTJ:lle jotain?

ENTJ eli omaan vahvan luonteen. Oma firma, teen Ulkomaankauppaa. Yksi 7v poika kulkee mukana lähes kaiken aikaa.

Etsin samoja mielenkiinnonkohteita omaavia ihmisiä. En jaksa enää tällä iällä mitään säätäjää. Jos tiedät mitä haluat elämältäsi, sinulla on halu kehittyä niin henkisesti kuin fyysisesti, et ole tatuointien perässä juokseva, lävistetty liian paljon jne, meillä voisi olla yhdessä kivaa.

Pidän kahvista, oluesta, viinistä (eri muodoissa, puna- ja kuohuviinistä sekä samppanjasta jonka kanssa teen kauppaa myös), ruoasta, treenaamisesta (lentopalloa 18v takana, nyt paluu rakkaan harrastuksen pariin syksyyn mennessä).

Mitä haen? Naista, joka ei ole liian epävarma itsestään, ja jolla on seikkailut jo seikkailtu. Itse olen ollut parissa pidemmässä suhteessa, ja en aio enää palata mihinkään 1-2kk säätöihin. Mieluusti tavataan pian, ja katsotaan miten se juttu reaalimaailmassa kohtaa. Olen itse ambivertti, joten tulen hyvin helposti toimeen monenlaisten ihmisten kanssa, mutta koska koskaan ei voi tietää kenen kanssa juttu luistaa, niin olisi hienoa ensin tavata.

Uskon johonkin "meitä korkeampaan voimaan", joskaan uskovainen en koe olevani missään suhteessa. Olen jokseensakin innostunut kaikesta paranormaalista, ja esim. monien haukkuma Netflixistäkin löytyvä elokuva Area 51 oli omasta mielestä varsin oivallinen.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Vaikka olenkin jossain mielessä aika pinnallinen, silti haluan että pinnan alta löytyy muutakin kuin luuranko.

Sit vielä se tärkein, eli 184/90. Pääsin juuri siis neuvolassa punnittavien listalle! Pitkän matkan tavoite saavutettu (3v: 120kg -> 90kg).

Olen 37-vuotias tunteellinen herrasmies, jolle ei ole eteen sattunut sitä oikeaa rakkautta, vaikka muutama pidempi suhde jo alla onkin. Nyt etsinkin naista, joka olisi elämänkumppanini näin Internetin välityksellä.

Ikä
38 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Helsinki
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Lapseni kanssa
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla on 1 lapsi
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!