juuhani, 55v

Oletko 35-45 vuotias nainen?

Sinua etsii rehellinen, mukava ja aito persoonallinen ihminen jonka elämään kuuluu paljon liikunnallisia harrastuksia. Olen 188cm pitkä ja painan 94 kiloa.

Olen hyvinkin huumorintajuinen ja nuorekas. Ikää minulla on vasta 48 vuotta.

Päällimmäisinä harrastuksista minulla on tällä hetkellä musiikinkuuntelu ja pyöräily. Treenipäiväkirjassasi on vielä tilaa yhdelle yhteiselle uudellekin harrastukselle mutta elämäsi perustuu kuitenkin muuhunkin kuin pelkästään kuntosalilla käymiseen ja palkkareihin.

Muutenkin peruspositiivisuus ja rakakentavuus ovat luonteenpiirteistäsi vahvimpia puoliasi, osaat lokeroida asioita ja jutella ihan kaikesta.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Näitä asioita olisi mukavaa tehdä sinun kanssasi. Mennä elokuviin, nauttia elämästä, kuunnella hyvää musiikkia, luonnossa liikkuminen, uinti, pyöräilyretki, piknikki ja nauttia elämästä myös rauhalliset koti-illat ovat tärkeitä ja osaat myös nauttia kiireettömyydestä.

Osaan myös ajatella ja huomioida toisen/toisten tarpeita ja olen avoin sinun uusille hyville ajatuksille. Olen ihan kiva, rehti ja rehellinen 48 vuotias herrasmies joka avaa aina sinulle oven.

Sukupuoli
Mies
Ikä
55 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Tampere
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
En osaa sanoa, haluanko lapsia

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: