• Dagflickan
  • 29 vuotta
  • Tampere
  • Nainen etsii naisia ja miehiä

Hei!

Olen 28-vuotias nainen ja etsin kumppania.

Omaa luonnetta on vaikea kuvailla, mutta olen ainakin suurimman osan ajasta kiltti, luotettava ja rauhallinen. Olen introvertti ja hitaasti lämpenevä, joten minuun tutustuminen voi viedä aikaa. Olen pohdiskeleva ja ajoittain melankolisuuteen taipuva, mutta vastapainoksi saatan innostua todella höpsöistä jutuista, esimerkiksi söpöistä eläimistä. Huumorintajuni on vaihteleva. Nauran kissavideoille ja amerikkalaisille sitcomeille, mutta osaan olla myös sarkastinen ja viljellä mustaakin huumoria. Kaihdan monissa asioissa äärimmäisiä näkemyksiä, mutta joidenkin asioiden ja arvojen suhteen olen ehdoton. Olen esimerkiksi feministi ja uskon ihmisten väliseen tasa-arvoon ja yhdenvertaisuuteen.

Olen opiskelija ja teen tällä hetkellä graduani. Etsin samalla töitä ja toivoisin viimeistään valmistumiseni jälkeen työllistyväni koulutustani vastaaviin hommiin. Vapaa-ajallani tykkään viettää aikaa rauhassa kotona esimerkiksi lukien, sarjoja katsellen tai ihan vain haaveillen. Sen lisäksi viihdyn kavereideni kanssa sekä kaupungilla esimerkiksi kahviloissa. Myös elokuviin, ravintoloihin, museoihin tai taidenäyttelyihin lähden aina mielelläni ja lasillisellekin toisinaan. Tulevaisuudessa haluaisin ainakin matkustella enemmän, sillä viime vuodet olen viettänyt tiukasti Suomen kamaralla.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Sukupuolellasi ei ole väliä. Olen aiemmin ollut vakavassa suhteessa naisen kanssa, mutta olen kiinnostunut myös miehistä. Koen, että tärkeintä on kemioiden yhteensopivuus, ei housujen sisältö.

Parisuhteelta haluan erityisesti kumppanuutta, luottamusta, yhdessä viihtymistä ja nauramista sekä arjen jakamista. Toivoisin kuitenkin, että molemmilla olisi myös oma elämä ja omat jutut parisuhteen ulkopuolella. Tykkään keskustella ja pohdiskella asioita monesta näkökulmasta ja toivoisin, että kumppanini jakaisi tämän piirteen kanssani. Lisäksi toivoisin kumppanilta avarakatseisuutta ja ennakkoluulottomuutta. En pidä ilkeydestä, liiallisesta mustasukkaisuudesta tai itsekkyydestä.

Ikä
29 v
Sukupuoli
Nainen
Etsin
Naisia ja miehiä
Kaupunki
Tampere
Millä mielellä
Ei luokitusta
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Bi
Varaustilanne
Vapaa