• Neiti Kevät 2017
  • 41 vuotta
  • Vantaa
  • Nainen etsii miestä

Neiti Kevät 2017

Hei sinä ihana mies!
Olen 41-vuotias Nainen isolla N:llä ja enemmän tosissaan liikenteessä kuin silkalla leikkimielellä :).
Etsin rinnalleni uskollista, älykästä ja huumorintajuista miestä mieluiten pysyvästi, ja myös minusta saat älykkään, huumorintajuisen ja uskollisen sekä naisellisen naisen vierellesi.
Toivoisin, että pidät matkustelusta, sillä itse pyrin käymään reissussa muutaman kerran vuodessa ja talvisin lähden mieluummin jonnekin vähän kauemmas.
Yksi kiinnostuksen kohteeni on historia ja olen kolunnut mm. Normandian maihinnousupaikat ja Karjalan Kannaksen, mutta sun ei välttämättä tarvi olla yhtä kiinnostunut aiheesta :D Lisäksi viihdyn luonnossa retkeilemässä, uimassa, fillaroimassa, leffassa, teatterissa.....melkein missä vaan :)

Viihdyn hyvin sekä maalla, että kaupungissa ja minusta saa seuraa lähes kaikkeen, oma haaveeni olisi ajaa ensi keväänä moottoripyöräkortti ja ostaa pyörä, joten hienoa olisi, jos sulla olisi jonkinlainen kiinnostus mopoiluun myös. :)
Muuten rakastan helliä hetkiä vaikkapa sohvalla sylikkäin tai kainalossa, romanttisia aamuja viikonloppuisin sängyssä tai vaikkapa brunssilla jossakin ihanassa paikassa tai sitten piknikiä kallioilla bongaamassa lentokoneita aurinkoisena kesäpäivänä.
En etsi seksiseuraa varatuista miehistä.

Laita viestiä, jos kuulostan Sinun naiseltasi ;)

Ikä
41 v
Sukupuoli
Nainen
Etsin
Miestä
Kaupunki
Vantaa
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
En halua lapsia
Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu