• turnipsi
  • 34 vuotta
  • Tampere
  • Nainen etsii miestä

Mies jota etsin, missä olet?

Moi!

Olen 1984 syntynyt nainen joka asuu nykyään Tampereella mutta on alunperin lähtöisin maalta. Yleensä olen hiljainen ja rauhallinen, mutta avaudun enemmän kun olen seurassa josta pidän. Olen optimisti; pidän huumorista ja pääosin nautin elämästä. Pohdiskelen mielelläni kaikenlaista filosofiaan, uskontoon, historiaan tai politiikkaan liittyvää, ja toivon että mies kykenee sparraamaan kanssani monimuotoisista puheenaiheista (esim. vaikkapa robotiikan vaikutuksesta tulevaisuuden yhteiskuntaan, tai simulaatioteoriasta, tai siitä kuinka Jobin kirja tulee tulkita). Pidän erilaisista nörttijutuista ja vietän mielelläni aikaa ihan vaan kotona tietokoneella.

Ulkonäöltäni olen lyhyt ja pulleahko; painoindeksi n. 30. Mutta olen nyt jonkin aikaa pitänyt elämäntaparemonttia jolla olen saanut joitakin kiloja karisemaan, ja yritän jatkaa samalla meiningillä tulevaisuudessakin. Hiukseni ovat pitkät ja tummanruskeat.

Se mitä haen on mies jonka kanssa voisin olla loppuelämäni. Kaksi vaatimusta: että henkilökemiat toimivat, ja että sinulla on haaveena löytää joku jonka kanssa perustaa perhe. Tärkeä syy sille miksi olen deittipalstoilla on siinä että minä haaveilen perhe-elämästä sekä lapsista, joten on olennaista että myös sinä jakaisit tuon haaveen.

Entä mitä tarkoitan sillä henkilökemioiden toimimisella, ja millainen tahtoisin sinun olevan? En tiedä. Sitä ei suoraan pysty aistimaan nettikeskustelussa vaan sen vain tuntee kun on toisen ihmisen seurassa livenä; joidenkin ihmisten kanssa synkkaa mutta toisten kanssa ei. Mutta yleensä ainakin itse pidän ihmisistä joilla on positiivinen asenne, huumorintajua, älyä ja harkintakykyä, sekä intoa jutella aiheista joista olen kiinnostunut (esim. nörttiaiheet tai filosofiset pohdiskelut).

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kiinnostuksenkohteitani luettelisin näin:
-Leffagenret: toiminta, scifi, animaatio, musikaalit, vähän kaikki käy
-Suosikkileffat: Aliens, Terminator, Rocky Horror, Reservoir Dogs, Rautajätti, Mies ja alaston ase, Takaa-ajettu, yms.
-Sarjakuvat: Franquin, Pahkasika, Mämmilä, Sonic, Don Rosa, Gary Larson, Impulse
-Animaatiot: Disney, DC Animated Universe, Tron uprising, Futurama, Simpsonit, Avatar TLA, Tengen Toppa Gurren Lagann, Haruhi Suzumiya
-Videopelit: Half-life, Max Payne, Mirror's Edge, Dishonored, Earthbound, Monkey Island
-Eläimet: koirat, linnut, dinosaurukset
-Muuta: Monty Python, Doctor Who, Isänmaan toivot, politiikka, huumori, netti, Japani, piirtäminen, taide, lukeminen, uusista asioista oppiminen, 80/90-retroilu

Saa heittää viestiä mikäli koet että meillä voisi olla jotain yhteistä :) Jos tuntuu vaikealta keksiä mitään omaperäistä sanottavaa jolla voit erottua persoonallisesti sekä omaksi eduksesi, niin annan muutaman keskustelunavauksen joita voit halutessasi kommentoida:

1. Uskotko että maailmankaikkeus luotiin, vai syntyikö se itsekseen?
2. Miten tulkitset "Ruohometsän kansassa" ne kappaleet joissa nähdään Esikon yhdyskunta?
3. Mikä on omasta mielestäsi paras dinosaurus, ja miksi?
4. Miten kuvailisit unelmiesi naista?
5. Kummasta päästä banaani kuuluu mielestäsi avata?

Kaikkiin noihin kysymyksiin ei tarvitse vastata. Voit tahtoessasi vastata vain osaan, tai vaikka jättää vastaamatta mihinkään niistä.

Ikä
34 v
Sukupuoli
Nainen
Etsin
Miestä
Kaupunki
Tampere
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Haluan lapsia tulevaisuudessa