JohnLegend, 39v

Piiskaa, sidontaa ja peppuleikkejä

Moikka!

Täällä kirjoittelee hieman päälle kolmekymppinen terveellä itsetunnolla varustettu, tasapainoinen ja elämästään nauttiva sinkkumies.

Aiemmissa suhteissani yhtä lyhyempää romanssia lukuunottamatta en ole pystynyt toteuttamaan seksualisuuttani kunnolla, koska mieltymykset eivät ole kohdanneet. Niinpä päätin laittaa tänne ilmoituksen, josko täältä vaikka löytyisi sopivaa seuraa. Olen lähtökohtaisesti kiinnostunut fwb-tyyppisestä jutusta, mutta jos oikein kolahtaisi, avoin myös vakavammalle suhteelle.

Omaan fetissin peppuleikkeihin ja pidän pervommistakin leikeistä, sekä antavana että saavana osapuolena. Pissakakkasektoria lukuunottamatta, vain mielikuvitus on rajana :) Nuoleminen, sormet, lelut, roolileikit jne kiihottavat paljon. Yleisesti ottaen kaikenlainen kinkyys seksissä kiihottaa ja melkeinpä mitä pervompia leikkejä sitä parempi.

Myös BDSM on lähellä sydäntä. Nautin erityisesti piiskaamisesta ja sitomisesta/kahlehtimisesta.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Mikäli koet olevasi varustettu vastaavanlaisilla mieltymyksillä, saatat olla etsimäni henkilö. Kirjoittele, niin katsotaan mätsääkö muiltakin osin ja sovitaan treffit. Olen 190cm pitkä, hyvännäköinen ja hyvin varustettu.

L

Sukupuoli
Mies
Ikä
39 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Tampere
Millä mielellä
Seikkailuun
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Haluan lapsia tulevaisuudessa

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: