• GoldBronze
  • 38 vuotta
  • Helsinki
  • Nainen etsii miestä

GoldBronze

Liikkeellä: tositarkoituksella.
Haussa: ihana mies, jota rakastaa, jonka kanssa voisi perustaa perheen ja jakaa elämänsä. No, sitähän mä haen.

Etsin aikuista, itsensä tuntevaa ja muut huomioon ottavaa, ystävällistä ihmistä. Olen itse mielestäni hauska, lojaali, lämmin nainen, olen reilu ja melko rohkea. Nämä ovat minulle tärkeitä luonteenpiirteitä ja haussa olisikin mies, jolla olisi suunnilleen vastaavanlainen paketti ominaisuuksia. Arvostan hyväntahtoisuutta.

Olen kiinnostunut maailmasta ja yhteiskunnasta. Oikeudenmukaisuus ja tasa-arvot ovat musta tärkeitä asioita. Minulla on monia kiinnostuksen kohteita sarjakuvista videopeleihin, kuntosaliharrastuksesta lenkkeilyyn. Sinun harrastuksillasi ei muuten ole väliä, mutta toivoisin, että sinulla olisi jotain säännöllistä liikuntaharrastusta.

Paras suhde perustuu minusta vahvasti molemminpuoliselle intohimolle. Aistillisuus, seksi ja läheisyys on musta hyvin tärkeää. Tykkään kovasti siitä, että mies haluaa ja näyttää, että haluaa. Minulta saa sitten toki samaa takaisin! Toki elämänarvojenkin olisi oltava sopusoinnussa ja keskusteltavaakin olisi mukava löytyä. ^_^ Olen itse kiinnostunut monenlaisista asioista ja ilmiöistä, syvällisestä ja arkisemmastakin asiasta juttelen mielelläni.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Sitten kun toivottavasti löydämme toisemme, haluaisin perustaa perheen mahdollisimman pian. Tosiaan vahvasti tositarkoituksella olen liikkeellä, eivätkä seikkailut, varatut miehet tai polykuviot ole mun juttu. Seikkailut on kohdallani jo seikkailtu ja jahkailutkin jahkailtu.

Jos tällainen kuulostaa sinusta houkuttelevalta, ja olet aikuinen mies, joka tietää, mitä elämältä tahtoo, laita rohkeasti viestiä! Mitään et menetä, voittaa voit kaiken. <3

Ikä
38 v
Sukupuoli
Nainen
Etsin
Miestä
Kaupunki
Helsinki
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Haluan lapsia pian