• henkkaj27
  • 28 vuotta
  • Hämeenlinna
  • Mies etsii naista

Henkkaj27

Hei. Olen 28 vuotias mies joka etsii vierelleni naista, jonka kanssa voisi elää loppuelämän :) minusta voin kertoo että olen aika ujo, mutta kiltti ja yleensä rauhallinen. Otan aina toiset huomioon. Asun yksin vuokralla ja yleensä minun päivääni kuuluu kotona olemista ja lähialueilla pyöriminen sekä kavereitten kaa oleskelu, elokuvia tykkään kattoa tosi paljon, ja sillo tällöin pelailen videopelejä :). Lemmikkieläimiä minulla ei ole, vaikka sellasen haluisin, varmaankin koiran. Olen myös työssä käyvä, ollut jo 5 vuotta vakituisena :). Harrastuksiini kuuluu lenkkeily ja välillä kuntosalillakin käyn. Sairauksista sen verran että minulla ei ole muutakuin astma. Eli kysymällä selviää lisätietoja ;)

Täältä etsin pysyvää ja Aitoo rakkautta ;) mieluusti 25-35v ikähaitarilla. Ja et pahemmin käytä alkoholia tai polta savukkeita :). Ulkonäölläsi ei ole mitään merkitystä, koska tärkeämpi seikka on itse ihminen sisältäpäin, eli luonne :)

Juu elikkä kysymällä saa lisätietoja, kun en ole hyvä kertoo itsestäni :). Eli jos rupesi kiinostaa niin laitappa viestiä tulee niin katsotaan mihin meidän juttumme vie?

Ikä
28 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Hämeenlinna
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
En osaa sanoa, haluanko lapsia
Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu