• Lukutoukka84
  • 33 vuotta
  • Pyhäjärvi
  • Mies etsii naista
  • Paikalla

Etsin seurustelukumppania

Tapasin illoin sinua silloin
Alla vaahterapuun
Tutustuttiin ihastuttiin
Alla vaahterapuun

– Aikakone: Alla vaahterapuun

Olisi ihanaa, jos löytäisin täältä sen oikean, jonka kanssa voisin muistella ensitreffejämme yllä olevaa kappaletta kuunnellen. Ei sen niin väliä, vaikka emme tapaisikaan vaahterapuun alla. :)

Olen sokea, kiltti ja luotettava mies Pyhäjärveltä. Etsin rehellistä, luotettavaa ja huumorintajuista naista, jonka kanssa voisin aloittaa seurustelusuhteen, ja jos siltä tuntuu, ehkä jotain vakavampaakin. Jos olet rauhallinen, hauska ja lempeä, saatat olla juuri se, jota olen kaivannut jo monta vuotta. Yhdessä olisi kiva tehdä kaikenlaista mukavaa, esim. harrastaa luonnossa liikkumista, lenkkeilyä jne. Saatat myös saada minut kokeilemaan kanssasi jotain uutta, jos pystyt saamaan minut vakuuttuneeksi siitä, että se on kokemisen arvoista. Toivon, että osaat suhtautua näkövammaisuuteeni avoimin mielin etkä anna mahdollisten ennakkokäsitystesi vaikuttaa itseesi. Ei minun kanssani ole sen vaikeampaa tulla toimeen kuin muidenkaan ihmisten, vaikken näekään mitään!

Luonteeltani olen ujo ja hiljainen, ja siksi uusiin ihmisiin tutustuminen voi viedä minulta jonkin aikaa (riippuu henkilöstä), mutta kun opin tuntemaan jonkun ja todella pidän hänestä, minusta voi tulla hyvinkin puhelias. Jos innostun jostain asiasta, saatan puhua siitä vaikka kuinka kauan. Olen rehellinen ja aina sanani mittainen, eli jos olen jotain luvannut, pidän myös sanani. Minulla ei ole koskaan ollut oikein kavereita muualla kuin koulussa ja myöhemmin opiskelupaikassani, ja siksi olen tottunut olemaan yksikseni, mutta viihdyn kyllä pienessä ja rennossa porukassa. Isoista ja hälisevistä ihmisjoukoista en pidä. Olen myös hyvin rauhallinen, eli en yleensä hätiköi missään tilanteessa. Minua on sanottu hyväksi kuuntelijaksi, joten jos jokin painaa mieltäsi, olen valmis kuuntelemaan. Tunteellinenkin olen, sillä minua alkaa usein itkettää, jos esim. lukemassani kirjassa on jokin surullinen tai muutoin tunteisiin vetoava kohtaus.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Minulla on erittäin hyvä huumorintaju. Nokkelat, älyvapaat sekä kaksimieliset vitsit ja muut jutut saavat minut nauramaan, ja osaan tarvittaessa nauraa itsellenikin. Sananmuunnokset ovat myös minun juttuni, vaikka ne ovatkin jääneet opiskeluaikojeni jälkeen vähemmälle.

Harrastuksiani ovat kuntoilu crosstraineria polkien, netissä surffaaminen, lukeminen, äänikirjojen kuuntelu sekä kirjastosta lainattujen kirjojen skannaaminen muiden näkövammaisten käyttöön. Lukuharrastuksestani voisin mainita, että minua kiinnostaa scifi, jännitys, kauhu, fantasia sekä paranormaali romantiikka. Suosikkikirjailijoitani ovat kotimaisista esim. Elina Rouhiainen, Elina Pitkäkangas, Annukka Salama, Sini Helminen sekä Helena Waris ja ulkomaisista Stephen King, Dean Koontz, Blake Crouch, David Baldacci, Suzanne Collins, Veronica Roth sekä monet muut. Pidän myös Harry Potter -kirjasarjasta sekä Philip Pullmanin Universumien Tomu -trilogiasta.
Musiikkiakin kuuntelen, kunhan kirjojenskannausprojekteiltani ehdin. Kuuntelen myös paljon kuunnelmia, joita olen ladannut Yle Areenasta ja saanut muuta kautta melkoisen kokoelman. Suosikkisarjojani ovat mm. scifiparodia Linnunradan käsikirja liftareille, komediasarja Knalli ja sateenvarjo sekä scifisarja Maata etsimässä. Varsinkin Knallit olen kuunnellut läpi monesti, koska niiden englantilainen huumori on niin hulvatonta, että sille ei voi olla nauramatta.
Katselen myös tv-sarjoja. Suosikkejani ovat mm. komediasarjat Team Ahma, Kyllä isä osaa ja Putous sekä sairaalasarja Syke.

Ota vain rohkeasti yhteyttä, jos kiinnostuit. Odotan sitä todella!

Ikä
33 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Pyhäjärvi
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Jäsenyys
Deluxe-jäsen
Asun
Vanhempieni kanssa
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
En osaa sanoa, haluanko lapsia