• Jani_
  • 34 vuotta
  • Pyhäjärvi
  • Mies etsii naista

Etsin naista tositarkoituksella

Olen kiltti ja luotettava 34-vuotias täysin sokea mies Pyhäjärveltä. Etsin rehellistä, huumorintajuista ja rauhallista naista parisuhteeseen tositarkoituksella. Aluksi toki ystävyyskin riittää, jotta näemme, onko suhteellamme mahdollisuuksia kehittyä pidemmälle. Yhdessä olisi kiva jakaa elämän ilot ja surut.

En juo enkä polta, ja toivon ettet sinäkään. Baareissa käyminen ja bilettäminen eivät nekään ole minun juttuni. Ihan tavallinen perusarki riittää minulle.

Arvostan parisuhteessa avoimuutta, toisen huomioon ottamista, tunteiden näyttämistä sekä yhdessäoloa, ja ripaus romantiikkaakin voisi olla mukavaa. Lisäksi kaikista asioista pitää pystyä puhumaan, vaikka ne olisivat vaikeitakin. Valehtelua tai pettämistä en siedä. Toivon myös, että osaat suhtautua näkövammaisuuteeni avoimin mielin etkä anna mahdollisten ennakkokäsitystesi vaikuttaa itseesi. Ulkonäöstäni sen verran, että oikea silmäni on sen näköinen kuin on epäonnistuneen leikkauksen vuoksi, jossa näköäni yritettiin palauttaa. En siis mahda sille mitään, ja toivon, ettet jätä ottamatta yhteyttä vain sen takia, miltä näytän. Tärkeintähän on se, millainen ihminen on sisältä! :)

Uusien ihmisten seurassa olen aluksi ujo ja hiljainen, mutta mitä paremmin toisiimme tutustumme, sitä rennompi ja puheliaampi minusta tulee. Saatan jostain asiasta innostuessani puhua paljonkin. Olen rehellinen ja aina sanani mittainen, eli jos olen jotain luvannut, pidän myös sanani. Viihdyn parhaiten kotona hyvää kirjaa lukien tai pienessä muutaman tutun ihmisen porukassa. Olen myös hyvin rauhallinen, eli en yleensä hätiköi missään tilanteessa. Minua on sanottu hyväksi kuuntelijaksi, joten olen valmis kuuntelemaan, jos jokin painaa mieltäsi. Herkkä ja tunteellinenkin olen, sillä minua alkaa usein itkettää, jos esim. lukemassani kirjassa on surullinen kohta.

Minulla on erittäin hyvä huumorintaju. Muun muassa härskit vitsit ja sananmuunnokset saavat minut nauramaan, ja osaan tarvittaessa laskea leikkiä itsestänikin. Pidän kaikenlaisista päättömistä jutuista, hassuttelusta ja tilannekomiikasta. Vakaviakin aiheita voi käsitellä huumorin keinoin, kunhan sen tekee oikealla tavalla. Huumorini voi toisinaan olla myös hivenen sarkastista.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Harrastuksiani ovat kuntoilu, netissä surffaaminen, lukeminen, äänikirjojen ja musiikin kuuntelu sekä kirjojen skannaaminen muiden näkövammaisten käyttöön. Lukuharrastuksestani voisin mainita, että minua kiinnostaa scifi, jännitys, kauhu, fantasia sekä paranormaali romantiikka. Suosikkikirjailijoitani ovat kotimaisista esim. Elina Rouhiainen ja Sini Helminen ja ulkomaisista Stephen King sekä Veronica Roth. Pidän myös Harry Potter -kirjasarjasta sekä Philip Pullmanin Universumien Tomu -trilogiasta.
Kuuntelen myös paljon kuunnelmia, joita olen vuosien varrella kerännyt melkoisen kokoelman. Suosikkejani ovat mm. scifiparodia Linnunradan käsikirja liftareille sekä komediasarja Knalli ja sateenvarjo.
Tv-sarjojakin katselen. Pidän muun muassa Team Ahma-, Kyllä isä osaa- ja Putous-komediasarjoista sekä Syke-sairaalasarjasta.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää, jos kiinnostuit!

Ikä
34 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Pyhäjärvi
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Vanhempieni kanssa
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
En osaa sanoa, haluanko lapsia