• Lukutoukka84
  • 33 vuotta
  • Pyhäjärvi
  • Mies etsii naista

Sokea mies etsii naista tositarkoituksella

Olen kiltti ja luotettava 33-vuotias sokea mies Pyhäjärveltä. Etsin rehellistä, luotettavaa, huumorintajuista, hauskaa ja rauhallista naista parisuhteeseen tositarkoituksella. Aluksi toki ystävyyskin riittää, jotta näemme, kohtaavatko kemiamme niin, että suhteellamme on mahdollisuuksia. Yhdessä olisi kiva tehdä kaikenlaista mukavaa, esim. harrastaa luonnossa liikkumista, lenkkeilyä jne., tai vain olla kahdestaan ja jutella kaikesta maan ja taivaan välillä. Saatat myös saada minut kokeilemaan kanssasi jotain uutta, jos pystyt saamaan minut vakuuttuneeksi siitä, että se on kokemisen arvoista.

Arvostan parisuhteessa avoimuutta, toisen huomioon ottamista, tunteiden näyttämistä, yhdessäoloa ja kaikenlaisia hellyydenosoituksia, eikä romantiikastakaan ole haittaa. Lisäksi kaikista asioista pitää pystyä puhumaan, vaikka ne olisivat vaikeitakin. Valehtelua, pettämistä, huutamista tai minkäänlaista väkivaltaa en siedä. Toivon myös, että osaat suhtautua näkövammaisuuteeni avoimin mielin etkä anna mahdollisten ennakkokäsitystesi vaikuttaa itseesi.

Uusien ihmisten seurassa olen aluksi ujo ja hiljainen, mutta mitä paremmin toisiimme tutustumme, sitä rennompi ja puheliaampi minusta tulee. Saatan jostain asiasta innostuessani puhua paljonkin. Olen rehellinen ja aina sanani mittainen, eli jos olen jotain luvannut, pidän myös sanani. Viihdyn parhaiten kotona hyvää kirjaa lukien tai pienessä muutaman tutun ihmisen porukassa. Olen myös hyvin rauhallinen, eli en yleensä hätiköi missään tilanteessa. Minua on sanottu hyväksi kuuntelijaksi, joten olen valmis kuuntelemaan, jos jokin painaa mieltäsi. Herkkä ja tunteellinenkin olen, sillä minua alkaa usein itkettää, jos esim. lukemassani kirjassa on surullinen kohta.

Minulla on erittäin hyvä huumorintaju. Muun muassa härskit vitsit ja sananmuunnokset saavat minut nauramaan, ja osaan tarvittaessa laskea leikkiä itsestänikin. Pidän kaikenlaisista päättömistä jutuista, hassuttelusta ja tilannekomiikasta. Vakaviakin aiheita voi käsitellä huumorin keinoin, kunhan sen tekee oikealla tavalla. Huumorini voi toisinaan olla myös hivenen sarkastista.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Harrastuksiani ovat kuntoilu, netissä surffaaminen, lukeminen, äänikirjojen ja musiikin kuuntelu sekä kirjojen skannaaminen muiden näkövammaisten käyttöön. Lukuharrastuksestani voisin mainita, että minua kiinnostaa scifi, jännitys, kauhu, fantasia sekä paranormaali romantiikka. Suosikkikirjailijoitani ovat kotimaisista esim. Elina Rouhiainen ja Sini Helminen ja ulkomaisista Stephen King sekä Veronica Roth. Pidän myös Harry Potter -kirjasarjasta sekä Philip Pullmanin Universumien Tomu -trilogiasta.
Kuuntelen myös paljon kuunnelmia, joita olen vuosien varrella kerännyt melkoisen kokoelman. Suosikkejani ovat mm. scifiparodia Linnunradan käsikirja liftareille sekä komediasarja Knalli ja sateenvarjo.
Tv-sarjojakin katselen. Pidän muun muassa Team Ahma-, Kyllä isä osaa- ja Putous-komediasarjoista sekä Syke-sairaalasarjasta.

Lisää saa kysyä, sillä en luultavasti osaa kertoa tässä kaikkea. Ota vain rohkeasti yhteyttä, jos kiinnostuit. Odotan sitä todella!

Ikä
33 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Pyhäjärvi
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Vanhempieni kanssa
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
En osaa sanoa, haluanko lapsia