• Respirer
  • 31 vuotta
  • Vantaa
  • Nainen etsii miestä

Respirer

Hei könsäät!

Etsin ihmistä joka nauttii yksinkertaisesta elämästä mutta myös hengen viljelystä ja oman avaruutensa etsimisestä. Ihmistä joka on avoin ja seisoo omilla jaloillaan. Vahvuus ja herkkyys ovat toistensa ystäviä, eivät vastakohtia :)

Vastalahjaksi minulta saa tutkimusretken elämään, hyvän keskustelukumppanin, elämän kauneuden ihmettelyä, monia yllätyksiä luovan mieleeni tuotteena ja joskus piinallisen yksityiskohtaisia kysymyksiä mailmanmenosta tai ajatuksistasi! Sille jota rakastan annan paljon lämpöä, läsnäoloa ja tukea.

Itse viihdyn paljon ulkona, aina kun mahdollista lähden innolla melomaan, musiikki ja esim. valokuvaus ovat myös rakkaita asioita elämässä, kaikkien rakkaimpia tietysti ystävät. Taiteella on iso merkitys elämässäni koska se on ammattini, intohimoni ja tulee sitä aina olemaan, mutta arvostan myös käytännöllistä työtä. Viihtyisin kanssasi erityisesti jos luonto on sinulle läheinen paikka. Myös fyysisten kirjojen lukemisella saa mua jo aika pitkälle hurmattua.

Olen aidosti elämän hioma jalokivi täynnä rakkautta. Ainutlaatuinen ja ihmeellinen tapaus, sydän puhdasta kultaa, jollaista ei tule vastaan ihan joka kulmalla. Ainiin, yksi suurimmista intohimoistani on musiikin tekeminen ja laulaminen. Nautin myös tanssista monissa eri muodoissa. Uusi tanssikaveri olis aika ihana juttu myös :)

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

PS. Olen kemikaaliherkkä. Mitä luonnonmukaisempi könsäs olet, sen parempi.

P.P.S. Yli 50-vuotiaat, etsikää ikäistänne seuraa, olkaa hyvä.

Ikä
31 v
Sukupuoli
Nainen
Etsin
Miestä
Kaupunki
Vantaa
Millä mielellä
Parisuhteeseen