Samps79, 45v

Olen luonteeltani avoin ja muut hyväksyvä. Pidän luonnosta, eläimistä ja liikunnasta. Voisin joskus työskennelläkin eläinten kanssa jossain muodossa.

Parasta elämässä on rento yhdessä olo ja eri asioiden kokeminen yhdessä. Itsensä kehittäminen kaikin puolin on myös tärkeää, mutta en pidä suorittamisesta, enemmän hedonismista.

Pidän itseäni jossain määrin sivistyneenä ja ajattelevana. Aina voi toki oppia lisää ja minusta jokaiselta voi oppia jotain. Helpoin on keskustella ihmisten kanssa, jotka näkevät elämän samalla tapaa. Muille en ala erityisesti saarnaamaan omia näkemyksiäni, vaikka kerron kyllä yleensä, jos olen erimieltä.

Elämässä olen nähnyt vaikeitakin aikoja ja osaan pistää asiat perspektiiviin. Sellaisilla jutuilla on merkitystä, joilla on oikeasti merkitystä ja loput voi sivuuttaa. Keskityn enemmän siivoamaan läikkyneen maidon lattialta kuin päivittelemään miksi, kuka, missä, milloin, ja tietenkin, kuinka näin voi olla mahdollista eikö päässä liiku mitään. Elämä on haastavaa itsessään ilman, että siitä tekee entistä vaikeampaa ihan itse.

Arvomaailmaltani kallistun vasemmalle ja uskonnottomaan suuntaan. En hyväksy kiihkoilua tuli se poliittisesti mistä suunnasta tahansa ja kannatan hyviä ideoita oli ne kenen tahansa esittämiä. PS. nykyisellä hallituksella ei monia hyviä ideoita tai toteuksia ole.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Pidän mustasta tai muuten rajoja rikkovasta huumorista. Yhdysvaltojen puolella on valtavasti hyviä koomikkoja, joita voisin kuunnella tunteja putkeen. Vanhoja (ja kuolleitakin) klassikkoja ovat Carlin ja Pryor. Minusta yhteiskuntakriittinen komiikka on todella tärkeää.

Parisuhteessa parasta on mukava yhdessäolo ja arkistenkin asioiden jakaminen. Aina ei tarvitse valittaa, mutta voi kertoa, jos jokin on mennyt pieleen tai jokin asia vaivaa. Tasapuolisuus myös on tärkeää sekä aito halu antaa ja auttaa.

Sukupuoli
Mies
Ikä
45 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Espoo
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
En halua lapsia

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: