Vantaalainen, 51v

Ilolla eteenpäin :)

"Yhtenä päivänä meidän kaikkien pitää kuolla ja niinä kaikkina muina päivinä meidän ei pidä. Nautitaan siis elämästä ! "

Etsinnässä kaikenlaisen kivan tekemisen seuralainen, mutta ei nyt suoraan kävellä alttarille. Kahvi-, leffa-, ulkoilu- ja kaikkeen muuhun mukavaan tekemiseen tarvitaan huumorilla varustettu luonnollinen naisseuralainen, jolla elämän perusasiat on kunnossa. Mikäli palikat osuu kohdalleen ja saumat vastakkain, niin hitsaudumme ehkäpä yhteen pidemmäksikin aikaa. Vastineeksi tarjoan huumorintajuisen, luotettavan, rehellisen, avoimen, pilkettä silmäkulmassa omaavan omillaan toimeentulevan miehen. Osaan näyttää tunteeni niin hyvässä kuin pahassakin. Välillä pinna kiihtyy nollasta sataan alle valonnopeuden, mutta minut saa leppymään nopeasti. Mykkäkoulut on syvältä, asioista pitää pystyä puhumaan avoimesti. Edellä mainittuja ominaisuuksia arvostan myös Sinussa, en siis hae loppuunsa hiottua timanttia.

Lapsia minulla on aiemmasta parisuhteesta kolme, joten pääasiallisena tarkoituksenani ei ole metsästää uusille lapsille synnyttäjää.

Viihdyn kotona ja töissä, mutten karta ulkoilua, löhöilyä, harrastuksia, tv:tä, lasillisista tai kahta ravintolassakaan. Toisinaan tuo kaksikaan ei riitä ja viimeinen voi olla jo liikaa.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Täydellistä ja virheetöntä yksilöä ei ole olemassakaan ja löydän itsestänikin jatkuvasti virheitä, korjaan yhden ja löydän toisen. Koska sanonta kuuluu, että nauru pidentää ikää, niin osaan hekotella reilusti myös itselleni. Hassuttelu on hassuttelua, tyhmyys on tyhmyyttä, eiköhän nuo tyhmyydet ole jo tehty.

Ikä on vain numeroita, asenne ja olemus ovat merkitseviä.

Sukupuoli
Mies
Ikä
51 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Vantaa
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
En halua lapsia

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: