Fox, 45v

Missä minun kultani on?

Minä? Uskottaman huonon ilmaisutaidon omaava ihminen ;) joskus on vaikea pukea sanoiksi ajatteluaan mutta koitan kehittyä.

Kuitenkin viihtyisin kiltisti viekussa ja haluisin rakastaa, keskustella, joskus jos suhde kehittyy niin hiljaa ollessakin voi lukea toisen eleistä hänen tunteitaan. Uskon romantiikkaan yhä.

Tän kovan ulkokuoren alla on todella herkkä ja huomaavainen persoona joka kaipaa naista joka osaa puhua, joskus punastuu ja on ihan hiljaa kunnes kumpikin repeää nauruun jos ei sanojaan löydä.

En mene tossunalle enkä kaipaa mitään äitihahmoa vaan kumppanin, ei kaapin paikkaa määrätä ihan noin vaan, eli luonnetta on sanoa takasin mutta olen avoin keskustelemaan koska tämähän on molempien elämää joten kompromissit ja omat virheet on hyväksyttävä.

Pieni toive ettet polttaisi, alkoholia, njoo sillontällön nollaus on hyvästä. Ei baarien suurkuluttajille.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Mitäs muuta, sohvaperuna hyvien leffojen parissa kun mikään velvollisuus ei vie.

Autoihin hieman hurahtanut, pelaaminen ajoittain, myös erähenkisyyttä löytyy ja viihtyisinkin mökillä ja kalassa sekä saan tasan sen kiukaan syttymään ;)

Jotta jos kiinnostaa tällänen, yksin pärjäävä mutta läheisyyttä kaipaava mies niin ehdottomasti sitä viestiä, se "moi" on jo eteenpäin, en etsi runoilijaa vaan just sua, ehkä olet ujo? ja ei se haittaa kun olen itsekkin aluksi mutta se jää sulaa.

Sukupuoli
Mies
Ikä
45 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Kuopio
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla ei ole lapsia

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: