SingaSong_81, 42v

Olen 34-vuotias mies espoosta, oon 3 vuotta sitten eronnut pitkästä suhteesta, josta siunaantui 2 ihanaa rinsessaa iältään 2 ja 6. Oma elämäni tällä hetkellä on tasapainossa ja aion nauttia jokaisesta hetkestä mitä elämässä tulee eteen. Pitkästä aikaa elämässä tuntuu siltä, että oon saanu toisen mahdollisuuden elää täysin sydämmin tätä elämää :).

Oho tulipas mulla paljon noita elämä sanoja tohon äskeiseen kappaleeseen :D. Tota, mitäkö etsin täältä ? Noh, toiveena olis löytää tervejärkinen tsiku jonka elämä on myös tasapainossa, ei pode huonoo omatuntoo itsestään, ei ole NARSISTI, kohtelee muita samalla arvokkuudella ja kunnioituksella kuin haluaisi itseään kohdeltavan, osaa ottaa myös muut ihmiset huomioon, osaa olla hellä, tukea, kiinnostunut toisen asioista ja ei kyl haittaa jos osais olla yllätyksellinen ja romanttinen (itse kun olen vähän liikaakin romantikko :D ).

Olis mahtavaa, jos joskus haluais käpertyä mun kainaloon sohvalle ja kattella jotain leffaa tai kokkailla yhdessä jotain hyvää (rakastan muuten kokkaamista) ;) .

Noh tossa tais tulla ne tärkeimmät, jos haluutte tietää lisää niin ei muuta ku viestii vaan tulemaan :)

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu
Sukupuoli
Mies
Ikä
42 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Helsinki
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla on 2 lasta

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: