• Ville73
  • 67 vuotta
  • Espoo
  • Mies etsii naista

Ville73

Huumorintajuinen ja luotettava mies etsiskelee itselleen kumppania.
Pidän mökkeilystä, mutta pelkkä siellä nyhjöttäminen aiheuttaa mökkihöperyyttä, joten jossain sieltäkin on välillä käytävä. Erilaisissa museoissa tulee käytyä, mutta Kiasma saa jäädä väliin. Niitä samanlaisia "taideteoksia" on mökin takapihallakin. Harrastan kesäisin myös fillarointia, uintia (jos vesi on lämmintä), luen paljon ja leffaankin joskus eksyn. Valokuvaus on myös yksi harrasteeni. Pidän luonnosta ja kunnioitan luontoarvoja, mutta viherpiiperoa minusta ei saa tekemälläkään.

En ole ihastunut lavatansseista. Olen enemmän rock-henkinen. Lavatanssit, humpat ja tangot aiheuttavat vain punaisia näppylöitä.:) Kesän vietto terassilla ei ole mun juttu, vaikka joskus sielläkin voi piipahtaa. Minulla ei ole lävistyksiä eikä tatuointeja. Elämääni ovat nuoruudesta lähtien kuuluneet moottoripyörät sekä vanhat autot. Ne ovat minun henkireikäni. Moottoripyöriä on useita, mutta en kuulu mihinkään epämääräisiin kerhoihin.

Toiveissa olisi naisellinen nainen, joka on henkisesti tasapainoinen, avarakatseinen, huumorintajuinen, on omia harratuksia eikä ole turhista nipottava hienostelija. Naisellisuudella en tarkoita sitä että pitäisi olla aina viimeisen päälle pyntättynä. Ne risaiset verkkaritkin sopivat hyvin kotioiloihin.:)
Toinen pojistani asuu toistaiseksi kanssani.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu
Ikä
67 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Espoo
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Lapseni kanssa
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla on 2 lasta
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!